Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 20 mei

BERGEN OP ZOOM, 20 mei 2008

Man uit Halsteren loopt tegen de lamp bij verkeerscontrole

BERGEN OP ZOOM: Op de Antwerpsestraatweg is maandagmiddag rond 14.00 uur een 18-jarige jongen uit Halsteren aangehouden. Agenten die bezig waren met een verkeerscontrole, hielden de jongen op zijn bromfiets aan, omdat er geen kentekenplaat op het voertuig zat. Omdat de agenten geen framenummer konden vinden, werd de man en zijn bromfiets mee naar het bureau genomen. Daar gaf de Halsternaar toe dat hij de bromfiets enkele maanden geleden had gestolen. Hij bleek nog twee zakjes met speed in zijn bezit te hebben. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld; proces-verbaal wordt opgemaakt. De bromfiets en drugs zijn in beslag genomen.

Aanhouding na burenruzie in Roosendaal

ROOSENDAAL: Een 41-jarige inwoner van Roosendaal is maandagmiddag rond 15.45 uur aangehouden wegens mishandeling. In een ruzie met zijn buurvrouw in de wijk Kalsdonk gaf hij haar een duw dan wel stomp, waarbij ze ongelukkig in haar gezicht werd geraakt. Ook vernielde de man een bloempot. De ruzie ontstond, nadat een vriendin van de buurvrouw een opmerking had gemaakt over het rijgedrag van de Roosendaler. De man is na verhoor heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Roosendaler rijdt op gestolen bromfiets

ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagmorgen kort na 00.00 uur een 19-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Kort daarvoor zagen surveillerende agenten hem op de Elisadonk en controleerden zijn gevevens, maar die bleken in orde. Even later belde hij zelf met de politie, omdat de bromfiets waarop hij reed, niet van hem was. Na de controle kreeg hij toch last van zijn geweten en sprak met de agenten af op de President Kennedylaan. De brommer was maandag gestolen bij een school aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De Roosendaler is ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul