013 Tilburg

Duiveltjes voor Ellen ten Damme, Bart van Peter Pan, Eddy (Moke) en Ruben Hoeke

TILBURG, 17 MEI 2008
De traditie dicteert dat tijdens de Muzikantendag de Duiveltjes worden uitgereikt en dat was dit jaar niet anders. Zaterdag 17 mei was de Muzikantendag in 013 popcentrum in Tilburg en daar werd voor de zesde achtereenvolgende keer de uitslag van de Duiveltjes-verkiezing bekendgemaakt. In de muziekprijs van Muziek Centrum Nederland (MCN) voor de beste Nederlandse popmuzikanten en het beste poppodium van het afgelopen jaar, zagen onder meer zangeres Ellen ten Damme, Jules Deelder en poppodium Paradiso zich beloond. Na bassist Bart Geevers (Duiveltje in 2006) is bij Peter Pan Speedrock nu de drummer weer aan de beurt. Bart Nederhand won bij de eerste lichting in 2003 ook al een Duiveltje. De band was al compleet, want PPS-frontman Peter haalde er in 2004 ook al eentje op. Voor Paradiso was het na vorig jaar ook weer raak.
(bron: Musicfrom)

Doe Maar Try-Out Show uitverkocht
TILBURG, 13 MEI 2008
Als warme broodjes vlogen ze over de toonbank: de kaartjes voor de Doe Maar Try-Out show op 27 juni in 013. De show is uitverkocht!

Muzikantendag 2008: een terugblik

TILBURG, 20 MEI 2008
De eerste Muzikantendag in Tilburg was een groot succes. Iedereen die met muziek bezig is, zeker op professioneel niveau, was die dag in 013, V39 of/en Cul de Sac te vinden. Hier kun je een beeldverslag zien: (even klikken)