Europa-wijd verkopen: ePages verbreedt zijn online marktgebied met Shopping portal LeGuide.com

20/05/2008 16:49

PR Newswire

HAMBURG en PARIJS, May 20 /PRNewswire/ -- ePages en het Europese Shopping portal LeGuide.com werken vanaf heden samen om Europese webwinkeliers nog betere marketingmogelijkheden te bieden. Met meer dan 40.000 merchants en meer dan 130 miljoen aanbiedingen is LeGuide.com het grootste shopping portal van Europa. In Nederland heeft LeGuide.com meer dan 10 miljoen producten online van meer van 3000 webwinkels (op Koopkeus.nl).

ePages levert per direct een naadloze en simpele doorverwijzing naar lokale shopping portals van de Franse marktleider in 11 Europese landen in 6 verschillende talen; bijvoorbeeld Webmarchand.com in Frankrijk, Mercamania.es in Spanje en Gooster.de in Duitsland.

Met ePages en LeGuide.com kunnen webwinkels in Nederland zich gratis en in één keer aansluiten bij drie verschillende portals: de
producten-zoekmachine Antag.com en Gooster.nl, en de e-commerce gids Koopkeus.nl.

'We zijn blij dat we LeGuide.com, een van de grootste en meest innovatieve shopping portals in Europa, als partner hebben gevonden. Op deze manier kunnen we een sterke online aanwezigheid bieden aan webwinkels die verbonden zijn met ePages. Tevens geeft het hen de mogelijkheid hun producten aan te bieden aan een nog grotere markt,' zegt Wilfried Beeck, Algemeen Directeur van ePages.

Deze nieuwe samenwerking biedt webwinkels een eenvoudige toegang tot nieuwe Europese markten en een verbeterde zichtbaarheid op allerlei portals en partnersites. Bepaalde doelgroepen aanspreken kan zodoende preciezer en nieuwe klantgroepen kunnen ontwikkeld worden: webwinkels tonen hun producten
-van kandelaars tot cadeau's tot bloemen- op de portals van LeGuide.com; gratis en zonder tijdslimiet. Op hun beurt kunnen consumenten duidelijke informatie over webwinkels en hun producten inwinnen om op die manier heldere aankoopbeslissingen te nemen.

Corinne Lejbowicz, Algemeen Directeur van LeGuide.com Group: 'Ons bedrijf zit in een sterk uitbreidingstraject. We zijn dus blij ePages te hebben gevonden; een sterke partner die met toonaangevende hosting providers in heel Eruopa samenwerkt. Op deze manier zijn webwinkeliers in staat op simpele wijze nog meer zichtbaarheid aan hun aanbod te geven.'

Overzicht LeGuide.com shopping portals voor ePages merchants:

Online shopping guide

- Leguide.com (Frans)

Prijs- en productvergelijkers

- Gooster.com (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans)

Shopping zoekmachines

- Antag.com (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans)

Europese e-commerce gidsen

- shopwahl.de; shopwahl.at; shopwahl.ch (Duits)

- webmarchand.com (Frans)

- pricesavvy.co.uk; pricesavvy.ie (Engels)

- mercamania.es (Spaans)

- pagineprezzi.it (Italiaans)

- koopkeus.nl; koopkeus.be (Nederlands)

Over ePages

ePages Software voorziet meer dan 40.000 webwinkels van e-commerce solutions, hetwelk hen wereldwijd marktleider maakt. Talloze hostingproviders en telecom-bedrijven runnen hun krachtig gehoste webshops gebasseerd op de ePages Hosting Edition, een op maat aanpasbaar shophosting platform. Daaronder zijn bijvoorbeeld British Telecom, Lycos, Host Europe, T-Online, 123-reg, Amen, Arsys en Strato.

Een wereldwijd netwerk van ePages partners levert e-commerce maatwerk voor midden- en kleinbedrijf, volledig aangepast op hun wensen. Meer dan 1000 ondernemingen, zoals Leonardo, Lindt, Skoda of Encyclopaedia Britannica, hebben hun e-commerce activiteiten lopen via ePages Merchant Edition. ePages is gevestigd in Hamburg en heeft kantoren in San Francisco, Londen, Barcelona en Jena.

Over LeGuide.com Group

LeGuide.com is de grootste Franse onafhankelijke publisher van online shopping gidsen en prijsvergelijkings-websites, een waar expert op dat domein en het beste gezelschap voor de e-shopper. Het bedrijf verkoopt zelf helemaal niks, maar richt zich op zijn rol als medium tussen e-shoppers en e-merchants. Alle webwinkeliers die aan de criteria voldoen, kunnen gratis hun winkel(s) en producten tonen, net zo lang als ze willen. Met meer dan 40.000 winkels en 130 miljoen producten over heel Europa biedt LeGuide.com een goed marktinzicht hetwelk de e-shopper helpt om eenvoudig en helder een aankoopbeslissing te maken.

LeGuide.com S.A. is actief in 14 landen met website in 9 talen. Het bedrijft heeft de sites http://www.koopkeus.nl in Nederland, http://www.koopkeus.be in België en daarvan de zustersites nl.antag.com en http://www.gooster.nl.

http://www.epages.co.uk
http://www.leguide.com

Pers contacten:

Vic Scona
telefoon
+44-20-3178-5331
pr@epages.co.uk


*kulow kommunikation,
Tina Kulow
telefoon: +49-40-4327-7005
tk@kulow-kommunikation.com

LeGuide.com Group
Astrid Canevet
telefoon +33-1-55-43-36-10
presse@leguide.com

Pers contacten: Vic Scona, telefoon: +44-20-3178-5331, pr@epages.co.uk ; *kulow kommunikation, Tina Kulow, telefoon: +49-40-4327-7005, tk@kulow-kommunikation.com ; LeGuide.com Group, Astrid Canevet, telefoon +33-1-55-43-36-10, presse@leguide.com .






-