Deelgemeente Charlois Rotterdam

Wij willen een schoon Zuiderpark u ook?

Bij mooi weer komen veel mensen in het Zuiderpark. Helaas zorgt dat ook voor meer afval. U kun ons meehelpen het Zuiderpark schoon te houden...

De medewerkers van Roteb hebben na een mooie dag hun handen vol aan het schoonmaken van het Zuiderpark. Ook u kunt meehelpen het park schoon te houden. Het vernieuwde Zuiderpark trekt met mooi weer veel bezoekers. Mensen gaan er wandelen, skaten, vissen of picknicken. Maar er komen niet alleen meer mensen, maar helaas ook meer afval. Om het park schoon te houden, maakt de deelgemeente Charlois afspraken met de gemeentelijke diensten.

De komende zomermaanden is er extra toezicht in het park. En na een mooie zomeravond werken de medewerkers van Roteb de ochtend erop extra hard om het zwerfvuil weg te halen en de afvalbakken te legen. Verder onderzoekt de deelgemeente of er misschien meer, of andere vuilnisbakken moeten komen.

Intussen vragen we alle bezoekers van het Zuiderpark om mee te helpen. Dit kunt u doen door uw afval niet op de grond te gooien, maar in de afvalbak. Is de bak al vol, zoekt u dan naar een legere bak. Zo blijft het Zuiderpark schoon!