Macintosh Retail Group

PERSBERICHT
Maastricht, 20 mei 2008

DIRECTIEWIJZIGING KWANTUM

De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group deelt mede dat Kwantum en haar Directeur de heer P.A.E. Buitelaar in goed overleg besloten hebben om het dienstverband te beëindigen.

De werkzaamheden van de heer Buitelaar zullen vooralsnog worden waargenomen door het managementteam van Kwantum.

De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group dankt de heer Buitelaar voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe in zijn verdere loopbaan.

Raad van Bestuur Macintosh Retail Group NV
Maastricht, 20 mei 2008

Voor nadere informatie: E.M.H. Coorens (COO); tel: 043-3280728

Dit persbericht is eveneens te lezen op de internetsite van Macintosh Retail Group NV: www.macintosh.nl.

Retail is ons vak. Macintosh Retail Group is een grootschalige non-food retailer, gespecialiseerd in de distributie van consumentenproducten in de marktsectoren Living, Fashion en Automotive & Telecom. Macintosh Retail Group is actief met circa 1.275 winkels in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met een totale verkoopvloeroppervlakte van zo'n 725.000 m2.
De sector Living bestaat uit 146 woonwarenhuizen in Nederland, België en Frankrijk onder de namen Kwantum en GP Décors. De sector Fashion wordt gevormd door 730 schoenenwinkels van Brantano, Dolcis, Invito, Manfield, PROsport en Scapino in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Nea International, producent van Push-braces, maakt eveneens deel uit van de sector Fashion.
In de sector Automotive & Telecom is BelCompany met 167 winkels de grootste aanbieder van telecomproducten en ­diensten in Nederland en met 65 winkels een van de grootste telecomretailers in België. Halfords is de specialist in fietsen, auto- en fietsaccessoires met 159 winkels in Nederland en België.


---- --