MN Services
1c45
Patrick Dunnewolt kiest voor Mn Services
Gepubliceerd tuesday 20 may 2008
Bron: Mn Services

Rijswijk - Met ingang van 1 juli 2008 wordt Patrick Dunnewolt (38) manager business development bij Mn Services. Dunnewolt is in deze functie verantwoordelijk voor de verwerving van grote marktpartijen die het beheer van hun vermogen, de uitvoering van een pensioenregeling, of bestuursondersteuning bij Mn Services overwegen onder te brengen. Hij zal een team van (senior) business consultants en RFP producers aansturen.

Dunnewolt heeft ruim tien jaar ervaring in business development en relatiebeheer van institutionele cliënten. Hij heeft een uitstekende kennis op het gebied van Nederlands en internationaal vermogensbeheer. Dunnewolt was van 2005 tot 2008 Executive Director bij Goldman Sachs Asset Management in Londen. Daarvoor was hij Senior Account and Sales Manager bij State Street Global Advisors in Brussel. Patrick Dunnewolt begon zijn carrière in 1997 bij Robeco Asset Management in Rotterdam.

Pieter Kiveron, directeur marketing & acquisitie: Ik ben trots op het feit dat in de huidige krappe arbeidsmarkt een professional van een dergelijke signatuur voor ons gekozen heeft. Het zegt iets over het succes en de uitstraling van Mn Services. Patrick zal van grote waarde zijn bij het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen.

Over Mn Services
Mn Services beheert een vermogen van EUR 65 miljard (mei 2008) voor een groeiend aantal opdrachtgevers, waar onder sinds kort ook het bedrijfspensioenfonds Koopvaardij en het bedrijfspensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche. Daarnaast voert het bedrijf de pensioenadministratie uit voor ruim 1,1 miljoen mensen en meer dan 33.000 werkgevers. Hiermee is het bedrijf een van de grotere onafhankelijke uitvoerders van vermogensbeheer en pensioenadministratie in Nederland.
734
0