Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Mars houdt5 20 mei een In-House day voor technische studenten met een passie voor chocolade.

Beste redactie,

Hierbij nodigen we u graag uit voor een technische In-house day van Mars op dinsdag 20 mei a.s. Een unieke gelegenheid om eens binnen te kijken bij Mars en het bedrijf als werkgever te leren kennen. Mars organiseert de In-house day in Veghel voor WO-ers met een technische studie achtergrond. Denk aan de opleidingsrichtingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of Scheikundige Technologie.

Mars is een van 's werelds grootste familie bedrijven met wel 48.000 medewerkers. In Nederland opereert Mars vanuit twee vestigingen: Veghel en Oud-Beijerland. Binnen Mars worden technische oplossingen niet simpelweg ingekocht. In tegendeel, de technische teams ontwerpen bij Mars zelf specifieke technologieën en implementeren deze op de meest efficiënte en effectieve manier. De teams zorgen voor de opbouw van een netwerk van fabrieken die 7 dagen, 24 uur per dag Mars producten produceren.

Op de In-house day kunnen de studenten 'proeven' of techniek binnen Mars en het Mars Technical Management Traineeship iets voor hen is. Deelnemers krijgen een rondleiding in de grootste chocoladefabriek ter wereld en maken kennis met het bedrijf aan de hand van een uitdagende business game. Uiteraard kunnen de studenten volop praten met Mars medewerkers om zo het bedrijf en haar cultuur te leren kennen.

Het programma is als volgt:

11:00 uur Ontvangst met koffie en chocolade 12:00 uur Bedrijfskennismaking 12:00 -13:00 uur Rondleiding door de chocoladefabriek (filmen of fotograferen is helaas niet mogelijk in de fabriek, wel erbuiten) 13:00 uur Lunch
14:00-17:00 uur Businessgame over de introductie van een nieuw product

Er zijn al volop aanmeldingen voor de dag en we bieden u de gelegenheid om erbij te zijn. U kunt medewerkers van Mars en de aanwezige studenten ondervagen over hun belevenissen. Vindt u het leuk om deze dag of een deel ervan mee te maken? Meldt u zich dan nu per mail of telefoon bij mij aan. We sturen u dan alle informatie.

Heeft u nog vragen? U kunt mij bereiken op onderstaande telefoonnummers.

Met vriendelijke groet,
Namens Mars