Mobiele persoonsalarmering via T-Mobile netwerk

20/05/2008 08:11

Divi Systems

Resq24 kiest voor het netwerk van T-Mobile voor haar mobiele persoonsalarmering op basis van GPS/GSM techniek

Gebruikers van de mobiele persoonsalarmering van RESQ24 gebruiken per 15 mei 2008 het netwerk van T-Mobile voor al hun oproepen. " Het is natuurlijk van groot belang gezien de aard van de dienst die wij leveren, dat onze klanten een betrouwbaar netwerk gebruiken, het gaat immers om het welzijn van mensen en met korte communicatie lijnen met de juiste accountmanager is het dus T-Mobile geworden." Stelt DiviSystems.

RESQ24 heeft na een uitgebreide oriëntatie en testfase uiteindelijke de mobiele communicatie voor al haar klanten ondergebracht bij T-Mobile. Voor RESQ24 was naast betrouwbaarheid, flexibiliteit en integratie in haar eigen systeem belangrijk en dit kon T-Mobile bieden. Uit een onafhankelijk test rapport blijkt dat T-Mobile statistisch significant beter is dan andere mobiele telecomproviders.

Mobiele persoonsalarmering kan zowel voor medische- als voor sociale alarmering gebruikt worden. Mobiele persoonsalarmering past in het huidig kabinetsbeleid, waarin ouderen en zieken langer zelfstandig wonen. Persoonsalarmering op basis van de vaste telefoon beperkt de gebruiker vaak tot 30 meter buitenhuis. Mobiele persoonsalarmering werkt wereldwijd.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland had in 2007 een jaaromzet van 1,318 miljard euro. Sinds 1 oktober 2007 zijn de mobiele en internetactiviteiten van Orange in Nederland onderdeel van T-Mobile Netherlands. Samen bedienen Orange en T-Mobile 5.2 miljoen klanten in Nederland. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

Over RESQ24

RESQ24 levert Mobiele persoonalarmering systemen waarbij gebruik wordt gemaakt van GPS/GSM technologie. De gebruiker kan in principe overal ter wereld met een druk op de knop hulpvragen. De gebruiker wordt dan te woord gestaan door een Nederlandse meldkamer die gelijk ook de geografische positie op zijn scherm heeft en de hulpverlening kan inschakelen. RESQ24 is een product van Divi systems, is sinds 31 augustus 2006 actief op de Nederlandse markt op het gebied van telecommunicatie en informatie technologie. Divi systems is onder andere leverancier van hardware, software, ADSL, DSL, voip, Ip-pbx, VPN en audio / video streaming diensten.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.divisystems.com