Persbericht

CIBER meest gewaardeerde ERP-dienstverlener

~ ICT-dienstverlener overtuigend bovenaan in onderzoek ~

Eindhoven, 20 mei 2008 ICT-dienstverlener CIBER is uitgeroepen tot meest gewaardeerde ERP-dienstverlener van Nederland in de ICT Services Guide. Uit een onderzoek van TNS NIPO in opdracht van Computable blijkt dat CIBER het hoogste rapportcijfer krijgt van klanten in de categorie ERP-dienstverlening.

In het onderzoek, dat op 16 mei is gepubliceerd in de jaarlijkse ICT Services Guide van Computable, wordt de tevredenheid gemeten van bedrijven over hun dienstverlener in verschillende deelgebieden van de ICT. CIBER staat in de categorie ERP-dienstverleners overtuigend bovenaan.

De ERP-dienstverleners zijn door hun klanten beoordeeld op zeven criteria. In maar liefst zes van de zeven categorieën kreeg CIBER het hoogste cijfer: kennis, prijs, kwaliteit van de dienstverlening, betrouwbaarheid, het nakomen van de tijdsplanning en binnen het overeengekomen budget blijven.

CIBER biedt ERP-oplossingen aan van SAP, Oracle en Microsoft. We zijn al jaren toonaangevend op ERP-gebied , zegt Wil Daniels, directeur Enterprise Application Solutions (EAS). De uitkomst van dit onderzoek laat zien dat onze klanten de toewijding van CIBER waarderen. Dat geeft een goed gevoel, vooral ook omdat onze projecten vallen of staan met een goede samenwerking met de klant.

Ook directeur Tom van den Berg van CIBER Nederland is trots op het resultaat: Commitment naar de klant is voor ons het allerbelangrijkst. Het is mooi om te zien dat klanten ons vooral waarderen op onze kernwaarden, zoals passie, inlevingsvermogen, klantgerichtheid, creativiteit en afspraak is afspraak. Dit is een resultaat waar de hele organisatie trots op mag zijn.

(254 woorden)