Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

E-learning voor de nieuwe generaties IT-specialisten: studeren waar, wanneer en hoe u wilt

Nieuwegein, 20 mei 2008 - De jongste generaties IT-specialisten zijn gewend om te werken op flexibele tijden en plekken. Het zijn ultieme multitaskers die helemaal thuis zijn in de digitale wereld. BVO Training Center, ICT-opleider voor Developers en IT-specialisten, presenteert voor deze generaties vier nieuwe e-learning bundels tijdens de DevDays. Studeren waar, wanneer en hoe u wilt wordt zo mogelijk gemaakt.

Werken van negen tot vijf komt haast niet meer voor. Bij de tegenwoordige IT-specialisten lopen werk en privé door elkaar en dit vraagt om een nieuwe manier van scholing. BVO Training Center introduceert tijdens de DevDays 2008 de nieuwste e-learning oplossingen op Development- gebied. Studeren waar, wanneer en hoe u wilt, dit zijn de uitgangspunten van e-learning van BVO Training Center. Geen enkele andere vorm van onderwijs is zo flexibel en toegankelijk, aangezien er zowel via het web als offline gestudeerd kan worden.

De vier bundels e-learning zijn nieuwe producten van BVO Training Center en kunnen aanvullend of ondersteunend zijn op andere lesmethoden, zoals klassikale cursussen. De bundels geven de mogelijkheid om een training te volgen die volledig aansluit op de behoeften van de individuele cursist.

De vier e-learning bundels zijn als volgt ingedeeld:

Bundel 1: Creating Controls for Web Applications in Microsoft Visual Studio 2008, DevDays prijs ¤ 199,-
Bundel 2: Getting Started with Language Integrated Query in Microsoft Visual Studio 2008, DevDays prijs ¤ 220,-

Bundel 3: Visual Studio 2008: Windows Communication Foundation, DevDays prijs ¤ 360,-
Bundel 4: Creating Controls for Web Applications in Microsoft Visual Studio 2008, DevDays prijs ¤ 785,-

Klik hier voor meer informatie. De DevDays prijzen gelden t/m 30 juni 2008.

Indien geheel op eigen kracht studeren geen optie is kan er worden gekozen voor de trainingen van het Development Open Leercentrum (DOL), geschikt voor zelfstandige cursisten die zich actief opstellen en het prettig vinden om in eigen tempo te werken. Hier wordt gewerkt in kleine groepen zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen en het bespreken van praktijkonderwerpen. De docent begeleidt de cursist bij het zelfstandige lesmateriaal en geeft uitleg indien nodig.

Over BVO Training Center
BVO Training Center is de ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft veel opzien gebaard met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen leidt tot veel tijdwinst, maar ook tot aanzienlijk lagere kosten. BVO is de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Momenteel maakt het bedrijf een sterke groei door. BVO Training Center is Microsoft Certified Gold Partner en een gecertificeerde opleider voor onder andere Linux en Cisco. In samenwerking met Hogeschool NOVI biedt BVO tevens de kopstudie Informatica aan. Kijk voor meer informatie op www.bvo.nl

Meer informatie voor de pers:

BVO Training Center B.V.
Rik Boelhouwer
T: (030) 600 91 00
E: r.boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong PR
Margreet Poolman
T: (020) 421 05 65
E: margreet@l-dj.nl