Ingezonden persbericht


Persbericht

s-Hertogenbosch, 20 mei 2008

Lemnis Lighting benoemt Bert de Wit tot Sales Manager Europa

Bert de Wit (39) is benoemd tot Sales Manager Europa bij LED-specialist Lemnis Lighting. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het organiseren en ontwikkelen van het distributiemodel richting consument en professionele eindgebruikers in heel Europa.

De Wit is afkomstig van Kodak waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de distributie van digitale producten in de Benelux en Scandinaviƫ en later voor de verkoop van Kodak batterijen in Europa.

Lemnis Lighting

Lemnis Lighting, een dochteronderneming van Tendris Holding, is actief in de lichtindustrie op het gebied van LED (Light Emitting Diode). Lemnis heeft de LED-technologie op zodanige wijze ontwikkeld dat deze toepasbaar is in diverse bestaande en nieuwe lichtconcepten.

Lemnis draagt met haar technologie bij aan een versnelde acceptatie van de LED als belangrijkste energiezuinige en duurzame lichtbron in de markt. Lemnis Lighting is gevestigd in s-Hertogenbosch en San Francisco en werd in 1995 opgericht door twee achterkleinzonen van Anton Philips.

Voor meer informatie: www.lemnislighting.com


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht