Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Renswoude, 20 mei 2008

TREKPLEISTER LANCEERT UITGEBREID AANBOD VERZEKERINGEN

Trekpleister lanceert een uitgebreide reeks zeer voordelige verzekeringen met een uitstekende dekking: variërend van een doorlopende reisverzekering, een autoverzekering of verschillende verzekeringen voor Familie en Wonen, die naast een aansprakelijkheids-, woonhuis- en inboedelverzekering ook een huisdierenverzekering én een speciale rechtsbijstandverzekering voor 55-plussers bevat. Trekpleister is de eerste drogisterijketen die zo'n speciale verzekering voor senioren aanbiedt. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment is een waardevolle aanvulling op het bestaande aanbod van Trekpleister en biedt de consument een zeer betaalbaar alternatief voor bestaande verzekeringen.

"Trekpleister biedt veel wat het leven leuker én gemakkelijker maakt: met een compleet aanbod, dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten. De verzekeringsproducten van Trekpleister zijn een logische aanvulling op ons assortiment en sluiten uitstekend aan op de wensen van onze klanten. Door goed naar hen te luisteren, hebben we gemerkt dat onze klanten behoefte hebben aan scherpgeprijsde verzekeringsproducten die zij eenvoudig kunnen afsluiten", vertelt Bert Verhoef, directeur van Trekpleister. "Hierop speelt Trekpleister in door een breed en volledig assortiment verzekeringen tegen zeer scherpe premies aan te bieden die klanten online - www.trekpleister.nl/verzekeringen - binnen een handomdraai kunnen afsluiten."

Familie en Wonen
Klanten die verzekeringen voor Familie en Wonen willen sluiten, zijn bij Trekpleister aan het juiste adres. Zo combineert de Trekpleister Aansprakelijkheidsverzekering een uitgebreide dekking - tot 1 miljoen euro per schadegeval - met een zeer lage premie en is er bovendien geen sprake van een eigen risico. Ook uitwonende studerende kinderen zijn automatisch meeverzekerd. Met de Trekpleister Inboedelverzekering kunnen klanten er zeker van zijn dat zij niet onderverzekerd zijn. Zo biedt Trekpleister een gratis waardegarantie om dit risico volledig uit te sluiten. Verzekerden krijgen voor kostbare zaken - zoals audiovisuele apparatuur, sieraden, kunst en antiek - standaard een hoge dekking. Verder kan de inboedelverzekering worden uitgebreid met een glasverzekering. Net als de Trekpleister Inboedelverzekering heeft de Trekpleister Woonhuisverzekering een gratis waardegarantie, waardoor een eventuele waardestijging van de woning automatisch is meeverzekerd.

De Trekpleister Ongevallenverzekering biedt financiële ruggensteun na een ongeval of bij overlijden, waarbij de verzekerde een keuze heeft uit drie pakketten die variëren in dekking en premie. Klanten die het financiële risico van juridische bijstand willen afdekken, kunnen kiezen voor de Trekpleister Rechtsbijstandverzekering. Hiermee hebben zij recht op juridische bijstand bij de meest voorkomende geschillen. Heel bijzonder is de speciale rechtsbijstandverzekering voor 55-plussers. Dit is een verzekering op maat voor mensen met een (pre)pensioen, die een uitgebreide dekking biedt voor beleggingen, fiscale zaken en bij onbezoldigde activiteiten als vrijwilliger of in een maatschappelijke functie. Bovendien zijn óók de kleinkinderen meeverzekerd wanneer de grootouders op hen passen.

Trekpleister Huisdierenverzekering
Elke honden- of kattenbezitter weet dat óók dieren ziek kunnen worden of slachtoffer worden van een ongeval. De kosten van een bezoek aan de dierenarts kunnen dan al snel fors oplopen. De Trekpleister Huisdierenverzekering biedt uitkomst met een verzekering die alle dierenartskosten dekt tot maar liefst 2.000 euro per jaar. Daarnaast is het mogelijk de basisverzekering uit te breiden door twee aanvullende modules af te sluiten voor sterilisatie, castratie, vaccinatie en gebit én voor crematiedekking met het oog op een waardig afscheid van het huisdier.

Doorlopende Reisverzekering en Autoverzekering
Iedereen die onbezorgd wil genieten van een vakantie, stedentrip of een weekendje weg kan eveneens bij Trekpleister terecht. Met Trekpleister Doorlopende Reisverzekering gaan zij altijd goed verzekerd op reis voor een zeer betaalbare premie. Bovendien zijn wintersport en onderwatersport automatisch meeverzekerd. Klanten die de Trekpleister Autoverzekering sluiten, profiteren van een zeer complete dekking tegen een uiterst lage premie. Zo bestaat de mogelijkheid deze verzekering naar eigen inzicht samen te stellen, zodat altijd sprake is van de meest optimale dekking. Ook is het mogelijk aanvullend een aantal extra dekkingen af te sluiten, zoals een no-claimbeschermer of een verkeersrechtsbijstandverzekering.

Alle verzekeringen kunnen direct worden afgesloten via www.trekpleister.nl/verzekeringen

Over Trekpleister
Trekpleister is met 139 winkels en zo'n 1100 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse Health & Beauty-markt. Trekpleister geeft invulling aan haar motto 'Een leven lang vitaal', door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health-& Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Wekelijks bezoeken enkele honderdduizenden klanten de drogisterijketen. Trekpleister is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Trekpleister behoren in Nederland ook Kruidvat en Prijsmepper tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Voor meer informatie
José Mes, Public Relations A.S. Watson Benelux
Telefoon: 0318 579 597; e-mail: j.mes@eu.aswatson.com

Website: www.trekpleister.nl
-----------------------
A.S. Watson (Health & Beauty

Continental Europe) BV

A member of the A.S. Watson Group

Nijborg 17

3927 DA Renswoude
P.O. Box 34
3927 ZL Renswoude

The Netherlands

www.eu.aswatson.com

KVK 31035585


---- --