Ingezonden persbericht



Persbericht

Amsterdam, 20 mei 2008

Eerste Krant Masters gecertificeerd

Afgelopen maandag ontvingen 26 van de 29 deelnemers aan het eerste examen van de Cebuco Dagblad Academy hun certificaat tijdens de officiële opening van de online opleiding. Zij had- den de lesstof die in modules wordt aangeboden goed bestudeerd en konden de test door- staan.

Op 15 mei vond het eerste examen van de Cebuco Dagblad Academy plaats, daaraan deden 29 deelnemers mee. 14 van de deelnemers waren afkomstig van mediabureaus, één kwam van adver- teerderszijde en 14 van dagbladuitgevers. De gemiddelde tijd die de deelnemers aan het bestuderen van de stof besteed hadden was 15 uur. Slechts drie deelnemers hebben het examen niet gehaald.

Jacqueline van den Heuvel (Cebuco): "Hoewel de opleiding vooraf uitgebreid getest was door profes- sionals en personen uit de doelgroep is zo'n eerste examen toch het uur van de waarheid. Gelukkig waren de reacties van de deelnemers bijzonder positief en had vrijwel iedereen zich prima voorbereid. Over het algemeen werd de opleiding als zeer leerzaam en toegankelijk ervaren. Dat de Dagblad Aca- demy in een behoefte voorziet bleek ook uit de terugkoppeling van de deelnemers. Meerdere kandida- ten lieten weten de stof te gaan gebruiken voor de onderbouwing van hun dagbladplannen. En dat is natuurlijk precies de reden waarom we deze tool in de markt hebben gezet. Wij feliciteren de geslaag- den van harte met het behalen van het certificaat Krant Master en zijn er van overtuigd dat zij zich hiermee kunnen onderscheiden."

Het volgende examen vindt plaats op 19 september, daarvoor zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via: www.dagbladacademy.nl (deelname is gratis).



Ingezonden persbericht