Ingezonden persbericht


Persbericht

Maconomy Benelux benoemt Niels Zijderveld tot

Country Manager Benelux

Nederhorst den Berg, 20 mei 2008 Maconomy Benelux heeft per 1 mei Niels Zijderveld aangesteld als Country Manager Benelux. In deze functie is Zijderveld verantwoordelijk voor de groeistrategie, uitbreiding van het marktaandeel en de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij voert deze functie uit naast zijn huidige rol als Corporate Business Development Director.

Zijderveld heeft jarenlange internationale ervaring in de ICT-sector. Hij is een expert op het gebied van de invloed van technologie op business strategie en business modellen. Van 1998 tot 2003 werkte hij voor Cambridge Technology Partners als Strategy Consultant voor diverse grote accounts. Sinds 2004 is hij werkzaam bij Maconomy. In zijn eerste jaren vervulde hij in de Benelux al de functie van Country Manager. Sinds 2006 is hij bij Maconomy wereldwijd verantwoordelijk voor Business Development. Deze functie blijft Zijderveld vervullen, maar het zwaartepunt komt nu weer te liggen bij zijn rol in de Benelux.

Ik ga mij vooral richten op het uitvoeren van onze lange termijn strategie met een duidelijke focus op Business Optimisation. Ons nieuwste product People Planner speelt daarbij een grote rol, aldus Niels Zijderveld. Maconomy Benelux heeft het afgelopen jaar uitstekend gedraaid. De recente omvangrijke deal met Deltares is daarvan een goed voorbeeld. De Benelux blijft een belangrijke groeimarkt voor Maconomy waar we in blijven investeren.

Beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u downloaden op: www.edelmanpr.nl/pressroom.php

Over Maconomy

Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke bedrijfsoplossingen voor het beheren en controleren van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, CED-Groep, Deloitte, Edelman, VODW Marketing, KplusV, Lost Boys, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl

# # #

Perscontact

Maconomy

Brigitte van Kooten

Maconomy Benelux

Tel: 0294 280 600

mailto:bko@maconomy.nl

Esther Groot

Edelman

Tel: 020 301 09 80

mailto:esther.groot@edelman.com