Battle of the baby's is begonnen


AMSTERDAM, 20080520 -- Sinds afgelopen Moederdag, zondag 11 mei kan er op Sky Radio worden gestemd op 'De baby van het jaar'. Op bijna 650 pagina's prijken de foto's van schattige, leuke en ontroerende baby's waarvan de trotse ouders allemaal hopen dat hun baby in de grote finale van 3 juni 2008 staat.

Het aantal baby profielen groeit met tientallen per dag en het einde is nog niet in zicht. In alle uithoeken van het land is er wel een Sem of een Sanne te vinden. Maar wie op de website van Sky Radio de zoekfunctie raadpleegt, ziet dat baby Imara Alyssa Indira haar voornaam met niemand hoeft te delen. Haar profiel is kort en bondig: "Hallo ik ben Imara, Ik hou ervan om de wereld om mij heen te ontdekken. Soms brabbel ik hele verhalen. Papa en mama lachen dan heel lief, maar ik geloof niet dat ze alles snappen. Ik vul mijn dag het liefst met knuffelen, op mijn grote teen sabbelen, af en toe stoute dingetjes doen en groot worden."

Tot nu toe heeft de kleine Amsterdamse met haar zonnebloem foto 88 stemmen in de wacht weten te slepen. Op de vraag of Imara blij is met haar score, imiteert zij haar lachende moeder en begint met haar hoofdje van links naar rechts te schudden. "Het is een prachtig resultaat, alleen bij lange na niet genoeg op een finaleplek te bemachtigen. Maar wie weet, ik blijf natuurlijk duimen voor mijn kleine meid." Aldus de moeder van Imara.

De battle of the baby's is nog niet afgelopen. Op skyradio.nl kan voorlopig nog volop worden gestemd op baby Imara of één van haar concurrentjes.





Ingezonden persbericht