Ingezonden persbericht


Persbericht: 20 Mei 2008 - Seminar 'Wat is uw Kennisstrategie?'

Bilthoven, 22 april 2008. Op 20 mei a.s. organiseert DNV-CIBIT een middagseminar over kennisstrategie in de praktijk. Een slimme organisatie weet welke kennis en competenties cruciaal zijn voor haar succes. Activiteiten op het vlak van kennisontwikkeling, verspreiding en borging zijn bewust ingericht. Dat vergt een kennisstrategie die aansluit bij de ambities van de organisatie en haar medewerkers.

Tijdens het DNV-CIBIT seminar kunt u van gedachten wisselen met zowel de sprekers als andere deelnemers over de mogelijkheden en moeilijkheden van het in praktijk brengen van een kennisstrategie.

Programma
13:15 Inloop met koffie, thee en broodjes
13:40 Welkom en introductie (Adriaan de Man, Programma Maker, de Baak, Management Center VNO-NCW) 14:00 'Wat is uw Kennisstrategie?' (Rob van der Spek, Director of Consulting KM) 15:00 Pauze
15:25 'Kennisstrategie in de praktijk, wegen in kennis', dr. Hans Hakvoort senior adviseur Rijkswaterstaat Data en ICT Dienst

16:10 Wissel van sprekers
16:15 'Hoe formuleer ik een kennisstrategie' (externe spreker) 17:00 Afsluiting en borrel

Gratis boekje
Alle deelnemers aan het seminar ontvangen na afloop een gratis exemplaar van het onlangs verschenen boekje '10 jaar Masterclass Kennismangement'. Verhalen uit de praktijk In het boekje leest u zeven verhalen uit de kennismanagement praktijk, met uitgebreid aandacht voor het thema kennisstrategie.

Locatie en inschrijven
Het seminar start om 13:15 uur in Landgoed de Horst, De Horst 1 in Driebergen. Deelname is kosteloos voor DNV-CIBIT relaties en (oud-)deelnemers aan onze opleidingen. Voor overige deelnemers zijn de kosten ¤ 65.-.

Meer informatie is te vinden op http://www.cibit.nl/site.nsf/page/kim_seminars_2007_seminar_kennismanagement_20_mei_2008_wat_is_uw_kennisstrategie. Via deze site kunt u zich ook aanmelden.

------