Ingezonden persbericht


***Media-alert***

Progress Software lanceert DataXtend Semantic Integrator op Management World 2008

Rotterdam, 20 mei 2008 - Progress Software Corporation (NASDAQ: PRGS), wereldwijd leverancier van applicatie-infrastructuursoftware, neemt deel aan Management World 2008, in Nice, Frankrijk. Hier zal het bedrijf presentaties geven en een nieuw product aankondigen. De deelname aan Management World 2008 is onderdeel van de introductie van de Progress DataXtend Semantic Integrator.

Tijdens het evenement introduceert Progress Software de nieuwste versie van de Progress DataXtend SID Model Browser, gebaseerd op Progress DataXtend Semantic Integrator versie 8.3.1. Deze nieuwe versie biedt verbeterde opties die werken met de nieuwe Shared Information/Data (SID) Phase VIII-updates, het standaard datamodel voor de telco-branche. Met de DataXtend SID Model Browser kunnen gebruikers navigeren door alle acht domeinen van SID. Zo kunnen ze de hiërarchie binnen een specifiek domein inspecteren, inclusief de gegevens van de classes en hulpmiddelen binnen die hiërarchie. De nieuwe versie van de browser helpt gebruikers de verschillen te identificeren tussen de vorige versie en Phase VIII. SID is voorgeconfigureerd in deze versie als de standaardmethode hiervoor.

Over Progress Software Corporation
Progress Software Corporation levert applicatie-infrastructuursoftware voor de ontwikkeling, implementatie, integratie en het beheer van zakelijke applicaties. Doelstelling van het bedrijf is om de IT-voordelen te optimaliseren en de complexiteit en total cost of ownership te minimaliseren.