Ingezonden persbericht


Persinformatie

Ecologisch wonen met tapijt!

Respect voor de natuur voert de boventoon in de huidige interieurstijl. Dit vertaalt zich in het gebruik van natuurlijke materialen als wol, katoen en leer. Wie duurzaam wil leven, gaat opzoek naar een duurzame inrichting. Met tapijt in huis behaalt u veel milieuwinst! Vloerbedekking isoleert namelijk flink en het gaat minstens tien jaar mee.

De ecologische woontrend is ook duidelijk zichtbaar in de tapijtbranche. Wollen en katoenen tapijtkwaliteiten zijn milieuverantwoord en passen met hun natuurlijke uitstraling uitstekend binnen de ecologische woontrend! Maar er zijn natuurlijk ook een breed scala synthetische tapijtsoorten verkrijgbaar met een ecologische uitstraling in natuurlijke tinten.

Combineer de tapijtvloer met natuurlijke meubelen van bijvoorbeeld leer, hout, papier en katoen voor de juiste sfeer. Helemaal kleurloos hoeft de ecologische woontrend niet te zijn. Juist in zo'n fris, naturel interieur is het erg leuk om kleuraccenten aan te brengen. Met vrolijke dessins en accentkleuren in geel, oranje, rood, turkooise en groen vrolijk je de kamer meer op.

Tapijt is bij woondetaillisten verkrijgbaar in een breed kleurenpallet. Kijk voor meer tapijtinformatie op de website www.tapijtnet.nl.