USG People N.V.

Published: 17:30 20.05.2008 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

USG People stelt omwisselverhouding keuzedividend vast

Almere, 20 mei 2008. Vandaag heeft USG People N.V. de omwisselverhouding van het keuzedividend over 2007 vastgesteld.

Aan de aandeelhouder die heeft gekozen voor stockdividend, worden per 37 gehouden gewone aandelen twee nieuwe gewone aandelen USG People uitgekeerd, waarbij 2/37-ste deel een waarde van ¤ 0,88108 vertegenwoordigt. Dit is nagenoeg gelijk aan het slotdividend in contanten van ¤ 0,81.

De omwisselverhouding is bepaald aan de hand van het gemiddelde van de slotkoersen van het aandeel USG People over de periode 15 tot en met 19 mei 2008, zijnde ¤ 15,00.

De nieuwe aandelen zijn winstgerechtigd over het boekjaar 2008 en de volgende boekjaren. Betaalbaarstelling van het dividend vindt plaats vanaf vrijdag 23 mei 2008.

Voor meer informatie over dit persbericht:
Ron Icke, CEO
telefoon: +31 (0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People is actief met een groot aantal sterke merken die gezamenlijk totaaloplossingen bieden op het vlak van uitzending, detachering, HR- en customer care-services. Met een omzet van ¤ 3,9 milljard is USG People de Europese nummer vijf in uitzending, detachering en HR-services. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Allgeier Zeitarbeit, Proflex en Start People (General Staffing) - Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Content, Creyf's, Express Medical, Geko Zeitarbeit, Receptel, Secretary Plus, StarJob, SYS, Technicum en Unique (Specialist Staffing) - Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Multi Compta, USG Restart en Utrechtse Juristen Groep (Professionals) - Call-IT, CapitalP en United MarketPlace (Other Services).

USG People is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Bezoek voor meer informatie over USG People of haar werkmaatschappijen onze website www.usgpeople.com.