Nieuwe lijn Bogner versterkers aangekondigd
Publicatietijd: 20/05/2008 20:47
LOS ANGELES, May 20 /PRNewswire/ --

- Internationaal gewaardeerde Bogner beleving nu voor iedereen beschikbaar
Bogner Amplification (www.bogneramplification.com) kondigt een nieuwe lijn productieversterkers aan die zijn ontworpen om flexibiliteit, een puur buizen signaalpad en rijke klankkenmerken zoals we van Bogner gewend zijn, te koppelen aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwe Bogner versterkers zijn gemaakt met een Californisch karakter: kristalheldere cleane geluiden, robuust leadwerk en heldere, gekleurde crunch. Precies zoals oprichter Reinhold Bogner het in zijn hoofd had. Twee onafhankelijke kanalen en een voetschakelaar met vier knoppen, maken de nieuwe Bogner lijn bijzonder flexibel en geschikt voor zowel single coils als humbuckers, vintage en modern. De hoge resonantie vertaalt zich in vette mid-punch of verzadigde moderne geluiden, geschikt voor zelfs de meest agressieve muziekstijlen.
De nieuwe Bogner lijn is compleet en bestaat uit een 112 combo, een 212 combo en een top, allen met een vermogen van 40 watt, en een 212 speakerkast. De versterkers zijn voorzien van klasse AB eindtrappen met vijf 12AX7 voorversterkerbuizen en twee 6L6 eindversterkerbuizen die hun vermogen op premium Celestion(R) speakers loslaten. Verder hebben de versterker ingebouwde effecten die parallel lopen aan het signaalpad, zodat ze afgescheiden blijven van het oorspronkelijke signaal, maar je wel in staat stellen een compleet landschap aan geluiden te produceren. Het uiterlijk van de nieuwe serie springt direct in het oog met een stijlvolle boetiek uitstraling en een retro modern ontwerp. Dit benadrukt de klassieke, maar tijdloze benadering van deze moderne versterkers. "We konden niet enthousiaster zijn", merkt Reinhold Bogner, oprichter van Bogner Amplification, op. "Elk component en elk detail is door mij gekozen om de handgebouwde versterker ervaring beschikbaar te maken voor talloze gitaristen die echt om hun geluid geven."
Over Bogner Amplification
Bogner Amnplification bereikte wereldfaam vanwege zijn compromisloze toewijding aan vakmanschap, het gebruik van eerste klas componenten en klankrijke, robuuste en dynamische versterkers. Check voor meer info: www.bogneramplification.com
Website : http://www.bogneramplification.com