T-Mobile introduceert T-Mobile Grenzeloos: voordeliger bellen en mob

- Eén voordelig tarief voor bellen en (mobiel) internet in de EU-landen.
- Altijd lage tarieven, het is niet nodig om een voordeelnetwerk te selecteren.
- T-Mobile Grenzeloos vervangt het huidige T-Mobile Buitenland Plus.

T-Mobile introduceert vanaf 19 juni 2008 T-Mobile Grenzeloos. Met T-Mobile Grenzeloos is bellen en (mobiel) internet gebruik in de Europese Unie nu erg voordelig. Zo bellen zakelijke klanten al voor 0,14 euro per minuut (ex. BTW). Dit tarief is gelijk aan het tarief dat zakelijke bellers ook betalen voor bellen in Nederland wanneer zij gebruikmaken van het groepsprijsplan Zakelijk Optimaal. Bij T-Mobile Grenzeloos gelden de lage tarieven bovendien voor elk netwerk, waardoor het niet nodig is om een voordeelnetwerk te selecteren.

Bart Weijermars, Marketing Directeur van T-Mobile in Nederland: 'Ongeveer één derde van onze zakelijke klanten belt of sms't regelmatig in het buitenland. Voor deze klanten is T-Mobile Grenzeloos erg aantrekkelijk en door de lage tarieven voor bellen en internet in de Europese Unie zullen zij voordeliger uit zijn.

Europese tarieven
T-Mobile Grenzeloos is vooral geschikt voor klanten die regelmatig bellen in het buitenland. Voordelige tarieven welke niet gebonden zijn aan een voordeelnetwerk vormen de basis van T-Mobile Grenzeloos. Het starttarief is 0,59 euro per gesprek, het tarief voor bellen is 0,14 euro per minuut en gebeld worden 0,08 euro per minuut. De kosten voor het gebruik van (mobiel) internet zijn verlaagd naar 1,68 euro per MB. Alle genoemde tarieven zijn ex. BTW. T-Mobile Grenzeloos is voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt beschikbaar. Vanaf 19 juni zal T-Mobile Grenzeloos de optie T-Mobile Buitenland Plus vervangen.

Over T-Mobile
T-Mobile Nederland had in 2007 een jaaromzet van 1,318 miljard euro. Sinds 1 oktober 2007 zijn de mobiele en internetactiviteiten van Orange in Nederland onderdeel van T-Mobile Netherlands. Samen bedienen Orange en T-Mobile 5,2 miljoen klanten in Nederland (maart 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.