Politie Zeeland


---


O-1005-2008 Eenzijdig ongeval bij Kerkwerve
Op de N59 bij Kerkwerve vond woensdag om 12.50 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een automobiliste (leeftijd onbekend) uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed in de richting van Zierikzee. De vrouw werd onwel en trapte daardoor vermoedelijk het gaspedaal in. Zij vloog over de bosjes de halfdroge sloot in en kwam daar ondersteboven tot stilstand. Brandweer, ambulance en traumaheli werden gewaarschuwd. Uiteindelijk werd de vrouw met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De auto raakte beschadigd.

Z-1006-2008 Eenzijdig ongeval in Groede
Op de Zeeweg in Groede kwam woensdag om 13.00 uur een 48-jarige motorrijder uit Terneuzen ten val.
De man kwam vanuit de richting van Nieuwvliet en schrok van een bromfiets voor hem die linksaf het fietspad op wilde gaan. De motorrijder remde hard, slipte en ging onderuit. Hij is per ambulance met schouderklachten naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. De motor raakte rondom beschadigd.

Z-1007-2008 Aanrijding bromfiets / personenauto in Hoofdplaat
Op de kruising Westlangeweg / Westelijke Dwarsweg in Hoofdplaat ontstond woensdag om 12.40 uur een aanrijding.
Een 17-jarige meisje uit de gemeente Sluis reed op haar bromfiets over het fietspad naast de Westlangeweg. Zij kwam uit de richting van Hoofdplaat en verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 42-jarige automobilist uit dezelfde gemeente. Er ontstond een aanrijding waarbij het meisje diverse schaafwonden opliep. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.

Z-1008-2008 Aanrijding in Hoek
Op de Hoekseweg in Hoek kwamen woensdag om 11.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen kwam uit de richting van Mauritsfort en kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 24-jarige vrouw uit dezelfde gemeente moest remmen. Beide auto's liepen bij de aanrijding schade op.

Z-1009-2008 Axel, winkeleide auto's liepen bij de aanrijding schade op.

Z-1009-2008 Axel, winkeldiefstal
Woensdag om 13.50 uur werd in een winkel aan het Szydlowskiplein in Axel een 70-jarige Axelaar aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had ter waarde van E 6,86 aan biefstuk gestolen.

Z-1010-2008 Schennispleger in Axel aangehouden
De politie heeft woensdag omstreeks 16.00 uur een 29-jarige schennispleger uit Axel aangehouden.
Bij de politie kwam de melding binnen dat er op het fietspad tussen Terneuzen en Axel een man liep die zijn geslachtsdeel aan fietsende voorbijgangers liet zien. Er werd een zoekslag gemaakt en tussen Spui en Margrette werd de verdachte, die op het fietspad in de richting van Axel liep, aangetroffen en vervolgens aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen.


Noot voor redacties: