Politie Zeeland


---


O-1011-2008 Aanrijding in Tholen
Op de Eendrachtsweg in Tholen kwamen dinsdag om 22.30 uur twee bromfietsers frontaal met elkaar in botsing.
Het betreffen een 46-jarige man uit de gemeente Tholen en een 17-jarige jongen uit Bergen op Zoom. Ze zijn beiden met onbekend letsel naar een ziekenhuis is Bergen op Zoom gebracht. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden.

O-1012-2008 Aanrijding in Wissenkerke
Op de Oost Westweg in Wissenkerke vond woensdag om 17.00 uur een aanrijding plaats.
Een 24-jarige man uit Aachen (D) reed, komende uit de richting van de Banjaard, over de Oost Westweg. Voor hem reed een 46-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland, die afremde voor overstekende eenden. De Duitser kon niet tijdig stoppen en reed tegen de auto van de vrouw. Er was alleen materiële schade.

W-1013-2008 Woninginbraak in Vlissingen
Dinsdag werden bij een woninginbraak in de Palingstraat in Vlissingen drie lenzen voor een camera, een krat met enkele flesjes bier en een onbekend geldbedrag aan Euro's en buitenlands geld (Hongkong dollars en Indonesische rupia's) gestolen.
Diezelfde middag werd rond 16.30 uur in het Groenewoud door de politie een 30-jarige Vlissinger aangehouden, die dronken in het Groenewoud liep. De man bleek in het bezit van de goederen die uit de woning in de Palingstraat waren gestolen. De politie heeft de goederen in beslag genomen en de Vlissinger is overgebracht naar Torentijd. Verder onderzoek volgt nog.

Z-1014-2008 Aanrijding bij IJzendijke
Bij de rotonde N61 / Turkeijeweg bij IJzendijke vond woensdag om 16.15 uur een aanrijding plaats.
Twee mannen van 57 en 83 jaar, beiden uit de gemeente Sluis, reden achter elkaar, komende uit de richting van Schoondijke in de richting van de rotonde. De voorste bestuurder, de 57-jarige man, wilde de rotonde links afnemen en afslaan richting IJzendijke. De 83-jarige man reed rechtdoor, over de middengeleiders, de rotonde over in de richting van Biervliet en haalde zijn voorganger links in. Hierbij raakten de twee auto's elkaar, waardoor de 83-jarige naar links schoot en een lantaarnpaal omver reed. Beide auto's raakten beschadigd.


Noot voor redacties:




Politie Zeeland