Vrije Universiteit Amsterdam

Als Disney de baas was in uw ziekenhuis...

21 mei 2008 | Bijeenkomst

In zijn boek 'If Disney ran your hospital' heeft hij beschreven wat ziekenhuizen kunnen leren van het entertainmentbedrijf Disney. Het boek bevat veel anekdotes, voorbeelden en daarnaast suggesties hoe u zijn filosofie kunt vormgeven in uw eigen ziekenhuis. Tijdens de bijeenkomst zal Lee uitleggen, dat patiënten ziekenhuizen vergelijken met allerhande organisaties. En toont hij aan hoe de individuele medewerker het verschil kan maken. Ook wordt u meegenomen in de wereld achter het motto 'Make courtesey more important than efficiency'. Kortom, Lee leert u hoe u van uw ziekenhuis een top en hoog gewaardeerd ziekenhuis maakt.
Laat u inspireren door het gedachtegoed van deze bijzondere spreker en schrijf u in voor deze bijeenkomst!

Doelgroep
De bijeenkomst is bedoeld voor artsen en verpleegkundigen, medische staven, raden van bestuur, managers, adviseurs, kwaliteitsfunctionarissen, cliëntenraden, patiëntenorganisaties en andere belangstellenden.

Alle medewerkers zijn welkom bij deze lezing (in het Engels). Leidinggevenden worden speciaal uitgenodigd om te komen, omdat Fred Lee nadrukkelijk in zal gaan op hun rol. Armand Girbes zal optreden als voorzitter.
Datum : 21 mei 2008
Tijd : 14:00 tot 18:00
Kosten : 145 euro
Contactpersoon : Joyce Doesburg (zie website)
Website : www.cbo.nl/algemeen/agenda/event20071206115710 Bijzonderheden : De inschrijving voor de lezing loopt via CBO.