Senternovem


Seminar Kansen door ketenoplossingen

Aanvangsdatum

21-05-2008

12.30 - 18.00 uur

Kunt u de uitdaging van 20% energiebesparing van het kabinet realiseren? En wel voor 2020? Hoe bereikt u verdergaande efficiencyverbeteringen in uw productieproces en hoe zet u deze om in zakelijk voordeel? Het Platform Ketenefficiency inspireert u om forse energiebesparingen te realiseren in industriële product- en productieketens. Het seminar `Kansen door ketenoplossingen' richt zich op meerdere industriële sectoren. Tijdens het seminar verkent u de mogelijkheden om verder te komen met ketenefficiency. U doet dit samen met partners in uw productketen, door te kijken buiten de grenzen van het eigen bedrijf.

Verduurzaming biedt kansen
Tijdens het seminar hoort u de visie van het platform Ketenefficiency en collega-ondernemers. Na afloop kent u de route naar ketenefficiency en weet u hoe het kabinetsbeleid en sectorakkoorden samenhangen met energietransitie: het bereiken van een duurzame energiehuishouding op de lange termijn. Innovatiekansen staan voorop bij het streven naar verduurzaming. Andere prikkels voor verduurzaming zijn de stijgende energieprijzen en de bedreigingen voor het klimaat. Het platform wil echter vanuit de kansen samen met u mogelijke transitieroutes verkennen.

Vijftien best practises van ondernemers
U kunt deelnemen aan één van de vijftien themadiscussies over ketenvoorbeelden uit de praktijk van diverse sectoren. Vijftien ondernemers die u voorgingen delen hun boeiende ervaringen met u. Visionair, praktisch èn met succesvol rendement. Niet alleen voor het milieu, maar uiteraard ook bedrijfseconomisch. De locatie biedt ruimte aan maximaal 100 deelnemers. De aanmeldingen wordem daarom op volgorde van binnenkomst behandeld.

Locatie

Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam

Toegangsprijs

Gratis

Contact


* Meer informatie over uw aanmelding: senternovem@demisec.nl
* Meer informatie over het programma: t.vlaminckx@senternovem.nl

Downloads

Programma Seminar Kansen door ketenoplossingen 21 mei 2008 [pdf, 60,61 Kb]
Aanmeldingsformulier Seminar Kansen door Ketenoplossingen 21 mei 2008

Vijftien themadiscussie over ketenvoorbeelden Flyer Seminar Kansen door Ketenoplossingen 21 mei 2008 [pdf, 370,32 Kb]