Gemeente Bolsward


Nieuws
21-05-08

College brengt bezoek aan Van de Leur Banketspecialiteiten

bedrijfsbezoek 9 mei 2008.JPG

Vorige week bezocht het college van burgemeester en wethouders, samen met de bedrijvencontactfunctionaris, Van de Leur Banketspecialiteiten. Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in allerlei heerlijkheden op het gebied van gebak en vlaaien, is gevestigd op bedrijventerrein De Marne.

Uiteraard kreeg het college een uitgebreide rondleiding door het bedrijfspand, zodat men een goed beeld kreeg van de producten en werkzaamheden van het bedrijf.

Van de Leur levert vlaaien door heel Europa en de export speelt voor het bedrijf een steeds grotere rol. In de hypermoderne, geheel afgesloten bakkerij worden ook quiches, roomboterkoekjes en petits fours, gemaakt. Een smaakvol en kleurig geheel met hele bijzondere creaties.

Het college van B&W gaat elk jaar op bezoek bij verschillende organisaties, instellingen en bedrijven. Een mooie gelegenheid om zich te laten informeren over wat er allemaal leeft in Bolsward en te achterhalen wat de gemeente kan verbeteren aan haar dienstverlening richting het bedrijfsleven en organisaties.

feed