Unieke niersteenvergruizer in de Maasstad

21/05/2008 09:29

Medisch Centrum Rijnmond Zuid

Unieke niersteenvergruizer in de Maasstad

Het Rotterdamse MCRZ heeft sinds twee maanden een nieuwe niersteenvergruizer en beschikt daarmee over de modernste techniek met betrekking tot niersteenbehandeling. De resultaten zijn beduidend beter. Bovendien is de behandeling voor de patiënt comfortabeler. Het MCRZ is het eerste algemeen ziekenhuis in Nederland dat met deze unieke vergruizer de patiënten op de polikliniek van hun stenen afhelpt.

Om de huisartsen (verwijzers) in de regio Rotterdam hierover te informeren is een - voor de ziekenhuiswereld - revolutionaire en ludieke marketingactie bedacht. De huisartsen ontvingen begin deze week van het ziekenhuis een mailing in de vorm van "een baksteen" met als actietitel : Omdat er stenen zijn die je liever kwijt bent!

Rotterdam is een sterk concurrerende omgeving als het gaat om ziekenhuiszorg. Het is voor het MCRZ belangrijk is om veel patiënten aan het ziekenhuis te binden.

Paul Smits, algemeen directeur: "Klantentevredenheid bij de huidige patiënten blijft speerpunt maar het aantrekken van nieuwe patiënten is evenzo belangrijk. Door middel van het investeren in 's werelds meest geavanceerde niersteenvergruizer en een comfortabele behandeltafel verwachten we meer patiënten, beter en sneller te kunnen behandelen."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.mcrz.nl