Gemeente Haren

Facetbestemmingsplan Noodbergingsgebieden

Goedkeuring inrichting en gebruik

08/05/2008

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Groningen bij Besluit van 22 april 2008, nr. 2008-21.295/17/B.5, RP, verzonden 22 april 2008, goedkeuring hebben verleend aan het Facetbestemmingsplan Noodbergingsgebieden Onner- en Oostpolder, polder Lappenvoort en polder Het Oosterland, gemeente Haren, vastgesteld bij raadsbesluit van 27 augustus 2007.

Het facetbestemmingsplan `Noodbergingsgebieden Onner- en Oostpolder, polder Lappenvoort en polder het Oosterland' maakt de planologische weg vrij voor de inrichting en het gebruik van genoemde polders als noodbergingsgebied.

Inzage

Het Besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van vrijdag 9 mei 2008, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis in Haren.

Beroep

Gedurende de periode van ter inzage legging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest bedenkingen bij Gedeputeerde Staten in te dienen. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.