Gemeente Lelystad


* Nieuwe editie digitale nieuwsbrief LelyStadshart

Yacht Vision in Bataviahaven van 21 tot en met 26 mei

De tweede editie van de Yacht Vision BoatShow is van 21 tot en met 26 mei in Lelystad. Net als vorig jaar staat de Bataviahaven weer volledig in het teken van de watersport.

Gemeentestand

Tijdens deze show is een groot aantal schepen en boten te bezoeken. De beurs, gecombineerd met de Jetsetters Fair, is dagelijks geopend van 10.0018.00 uur. Gemeente Lelystad is aanwezig met een stand, waar veel informatie is over de (woon)mogelijkheden van Lelystad.

Verwijzingsborden

Op het botenevenement worden in totaal 30.000 bezoekers verwacht, waarvan het grootste gedeelte met de auto naar Lelystad zal komen. Zaterdag en zondag worden er zon 10.000 bezoekers per dag verwacht.

Verkeersmaatregelen

Omdat in het weekend Bataviastad ook veel bezoekers verwacht, zijn er extra maatregelen genomen om de doorgang voor de bewoners te garanderen en het verkeer in algemene zin in goede banen te leiden.

Aanrijdroutes

Er worden speciale aanrijdroutes ingesteld voor de bezoekers van het evenement. Deze routes lopen vanaf de uitvalswegen tot aan de verschillende parkeerlocaties. Borden langs de weg wijzen de route.

Parkeren

Als parkeerlocaties zijn aangewezen: parkeerterreinen Bataviastad, Houtribweg-noord ter hoogte van Bataviastad en Houtribweg-midden. Indien noodzakelijk zal ook Noordersluis worden ingezet als overlooplocatie voor het parkeren. Er worden mogelijk bussen ingezet voor het natransport van de parkeerlocaties tot aan de ingang van het evenemententerrein bij Bataviahaven. Bezoekers kunnen ook lopend het evenement bereiken.

Afsluitingen

Wegen / gebieden die tijdens het evenement van 21 mei t/m 26 mei afgesloten zijn:

* Museumweg vanaf rotonde Houtribweg

* Bataviaplein (is al permanent afgesloten)
* Zeven-Provinciënplein

* Oostvaardersdijk tussen Suyderseeboulevard en Bataviawerf

Meer info over Yacht Vision


* Website Yacht VisionBoatshow

---