Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Steekpartij in Bussum

Bussum, 21-05-2008 o Op dinsdagavond 20 mei rond 21.00 uur ontstond er op de Kapelstraat in Bussum voor een coffeeshop een woordenwisseling tussen twee mannnen. Dat liep zo hoog op dat één van de mannen de ander met een auto probeerde aan te rijden. Dit mislukte, maar een auto van een 36-jarige Bussumer werd wel geraakt en beschadigd. De bestuurder reed vervolgens door.

Later kwam de bestuurder weer terug en werd de 36-jarige Bussummer, een bezoeker van de coffeeshop naar buiten geroepen. Er ontstond ruzie tussen meerdere personen ruzie en mondde uit in een vechtparij waarbij de Bussumer werd gestoken met een mes in zijn onderarm.

Twee personen sloegen op de vlucht in een auto. Op de Franse Kampweg werd de auto achterhaald door hondengeleiders van de politie en werden de twee mannen aangehouden. Het gaat om twee Hilversummers van 17 en 21 jaar oud.
De Bussummer werd overgebracht naar Tergooiziekenhuizen locatie Blaricum. Daar werd zijn wond gehecht. Een onderzoek naar het incident is ingesteld.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900 8844.