TenneT


TenneT start grote wervingscampagne

21-05-2008 Landelijk netbeheerder TenneT is onder het motto 'Jouw energie is de kracht van TenneT' begonnen met een grote wervingscampagne voor nieuwe medewerkers. De campagne werd dinsdag 20 mei 2008 spectaculair onthuld door directeur Mel Kroon en de medewerkers die centraal staan in de campagne. Doel is om dit jaar 200 nieuwe medewerkers voor uiteenlopende functies te werven. Nieuwe taken en het groot aantal nationale en internationale infrastructurele projecten zorgen ervoor dat TenneT gaat groeien. De wervingscampagne wordt landelijk ingezet met accent in de regio Arnhem, waar het hoofdkantoor van TenneT is gevestigd.

In de campagne zijn vier medewerkers van TenneT prominent zichtbaar. Deze boegbeelden vertegenwoordigen de functies waarin TenneT de nieuwe collega's zoekt: MBO technici, HBO/WO technici, ICT-ers en stafmedewerkers. Tijdens de wervingscampagne, die zeker tot eind 2008 loopt, worden onder andere billboards, megaborden, advertenties in regionale dagbladen, reclame op trolleybussen en radiospots ingezet. Daarnaast is er een speciale vacaturesite gelanceerd.

Veel nieuwe projecten

De nieuwe medewerkers zijn nodig omdat TenneT nu en in de nabije toekomst meer infrastructurele projecten gaat uitvoeren, zowel nationaal als internationaal. Verder heeft TenneT als landelijk netbeheerder per 1 januari 2008 het beheer van het 110 kV en 150 kV-net overgenomen. Mel Kroon, algemeen directeur van TenneT: "Uitbreidingen van onze infrastructuur in de Randstad, het noorden van Nederland en in Zeeland zijn voorbeelden van die projecten. Tevens gaan we bouwen aan onze verbindingen met het buitenland, zoals de kabel BritNed en de verbinding Doetinchem-Niederrhein. De realisatie daarvan vraagt veel menskracht. Om ons werk volgens onze hoge kwaliteitseisen te volbrengen hebben we talentvolle en ambitieuze medewerkers nodig."

Uitbreiding kantoren

Met de komst van de nieuwe medewerkers voorziet TenneT ook uitbreiding in haar vestigingen. In Arnhem wordt extra ruimte gecreëerd op het terrein van Arnhems Buiten. Daarnaast heeft TenneT ook een vestiging in Zuid-Holland, die wordt uitgebreid. In januari 2009 wordt de nieuwe vestiging in Ede geopend. Ook komen er regionale kantoren in het noorden en zuiden van Nederland.

www.werkenbijtennet.nl