Politie Zeeland


Politie Zeeland, 21 mei


O-1002-2008 Bedrijfsinbraken, Kamperland
Afgelopen nacht is in Kamperland ingebroken in drie bedrijfspanden.
Twee panden aan Het Rip en een pand aan de Ruiterplaatweg. In alle panden zijn inbrekers wel binnen geweest maar voor zover bekend zijn er geen goederen meegenomen. De braakschade is niet bekend.

Z-1003-2008 Auto in brand na botsing, Terneuzen
Op de Buitenhaven is woensdagmorgen rond 08.30 uur een personenauto in brand gevlogen na een aanrijding.
Een 58-jarige Terneuzense stond bijna stil met haar bedrijfsauto. Dit werd te laat gezien door een achterop komende personenauto, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit de gemeente Sluis. Zij reed achter op de bedrijfsauto waarna haar auto aan de voorzijde in brand vloog. De brand werd snel geblust door een passerende automobilist met een brandblusser. Er vielen geen gewonden.

Z-1004-2008 Fietser breekt enkel bij aanrijding, Axel
Een 41-jarige vrouw uit de gemeente Hulst heeft woensdagmorgen haar enkel gebroken toen zij frontaal werd aangereden door een personenauto.
De personenauto, met achter het stuur een 51-jarige vrouw uit Axel, reed vanaf de Graaf Jansdijk linksaf de Sasweg op. Bij het nemen van de bocht reed zij teveel op de linkerweghelft waarna ze frontaal op de tegemoetkomende fietsster reed. De 41-jarige fietsster kwam ten val en brak daarbij vermoedelijk haar enkel. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.