Gemeente Eersel


Project Atlas Leefomgeving

Heeft u ook behoefte aan overzicht in relevante milieu- en gezondheidsinformatie? Bent u benieuwd naar effecten van luchtkwaliteit op de plaatselijke gezondheid? Of bent u op zoek naar een goede manier om milieu- en gezondheidsinformatie op een efficiënte manier te ontsluiten? Schrijf u dan in voor het Internetpanel Atlas Leefomgeving en denk mee over de manier waarop informatie over de leefomgeving het beste kan worden aangeboden.

Het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM) heeft het project Atlas Leefomgeving opgestart. Met dit project verkent VROM de behoefte aan een instrument waarmee zowel burgers als professionals snel inzicht kunnen krijgen in de kwaliteit de leefomgeving. Uitgangspunt daarbij is dat de informatie bij de bron blijft, maar dat de gebruiker door samenwerking over toegankelijke, begrijpelijke en onderling vergelijkbare informatie kan beschikken.

We nodigen u namens het Ministerie van VROM van harte uit om mee te denken in het Internetpanel Atlas Leefomgeving. Het panel wordt de komende maanden een aantal keer benaderd met vragen over welke informatie er op een atlas zou moeten komen, hoe die informatie moet worden gepresenteerd en wat u als professional met die informatie zou willen doen. Tevens stellen we het zeer op prijs als u professionals in uw omgeving op de hoogte stelt van het Internetpanel Atlas Leefomgeving.

Wilt u zich aanmelden voor het panel? Ga dan naar de website van Bureau KLB

Op deze plek is ook meer informatie over het project te vinden.

Maak bovendien kans op één van de honderd VVV-bonnen van EUR 20,- die onder de panelleden worden verloot.