Gemeente Noordenveld

website: www.dasnoudrenthe.nl

Nieuwe toeristische website: www.dasnoudrenthe.nl

Gepubliceerd op: 21 mei 2008

Om toerist en recreant te kunnen voorzien van toeristische informatie na het faillissement van VVV Drenthe Plus is de website www.dasnoudrenthe.nl in het leven geroepen. Deze site vervangt de website www.vvvdrentheplus.nl die onlangs uit de lucht is gehaald.

Tijdens een overleg van de wethouders recreatie en toerisme is besloten om te komen tot een voorlopige vervangende organisatie. Hieronder vallen de nieuwe website (www.dasnoudrenthe.nl), een centraal telefoonnummer en distributie van onder andere folder- en kaartmateriaal. Op langere termijn wordt gezocht naar een structurele oplossing. De Drentse gemeenten bekijken of de werkwijze zoals die in de Gelderse regio (Rivierenland) wordt toegepast, ook hier gebruikt kan worden.

Tevens hebben de wethouders besloten dat per gemeente naar een oplossing van het probleem moet worden gezocht. De gemeente Noordenveld bestudeert de mogelijkheden om de informatievoorziening voor het toeristenseizoen 2008 in stand te houden. Dit doet zij in samenspraak met ondernemers, plaatselijke belangenverenigingen, personeelsleden en vrijwilligers van de VVV in de gemeente Noordenveld.

---

Externe links


* Da's nou Drenthe