BedrijfsautoRAI

Truckland Schiphol levert Stralis aan Standby Logistics

(5/21/2008)
Standby Logistics is een transportonderneming gespecialiseerd in luchtvracht over de weg, sneltransport en koeriersdiensten. De heren E. Lassooy, P.M. de Lagh en B.P. Rijlaarsdam zijn het bedrijf gestart in oktober 2003 met een bepaalde visie, namelijk; een transportonderneming neerzetten die flexibeler en persoonlijker is dan elke andere transportonderneming. De focus ging hierbij uit naar luchtvaartvervoer over de weg.
De werkzaamheden van Standby Logistics zijn volledig ingericht op de wensen van de klanten. Het vervoeren van goederen gaat van één enkele doos tot complete vliegtuigplaten. Daarnaast begeleiden ze transporten vanuit of naar de luchthaven-vrachtstations voor andere transporteurs.

Onlangs heeft de heer R. de Koning van Truckland Schiphol een IVECO Stralis AS3440S42T/FPLT afgeleverd aan Standby Logistics. Het betreft een Stralis trekker met de grote Active Space cabine, een 420 pk Euro 5-motor en een 12-gangs geautomatieerde EuroTronic versnellingsbak. Deze volledig luchtgeveerde Low Trekker beschikt over een in hoogte verstelbare schotel die af-fabriek is geleverd, waarmee dan ook standaard opleggers getrokken kunnen worden.

Deze IVECO Stralis is het 6e voertuig in het wagenpark van Standby Logistics. Het percentage IVECOâs in dit wagenpark komt hiermee op 40%.

The European Road Transport Show 2007