Sanoma Uitgevers

for Magazines

Lisette Heemskerk benoemd tot directeur Mood for Magazines
---

19.05.08
Mood for Magazines; uitgeverij van zeer succesvolle titels als LINDA. , LINDA. WONEN, LINDA. MAN en La Vie en Rose. Zij neemt met ingang van medio juni de taken over van Managing Director Jocelyn Brouwer en wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing. In deze functie rapporteert Lisette aan CEO Dick Molman.

Jocelyn Brouwer die in maart al aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging, gaat eind juli uit dienst. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na vijf jaar met veel plezier bij Mood for Magazines gewerkt te hebben, heb ik besloten dat ik weer toe ben aan iets nieuws. Wat dat nieuwe gaat zijn, weet ik nog niet omdat ik eerst van plan ben om een paar maanden te genieten van de zomer. Ik wens Lisette net zo veel plezier toe als ik de afgelopen vijf jaar aan dit geweldige avontuur beleefd heb!, aldus Jocelyn Brouwer.

Lisette Heemskerk heeft haar sporen binnen Sanoma verdiend. Zij bekleedde verschillende uitgeeffuncties bij de clusters Jonge Vrouwen, Vrouwen Special Interest, Vrouwen en de laatste vier jaar bij Wonen. Ik heb het bij Wonen de afgelopen jaren enorm naar mijn zin gehad en we hebben met de mensen in het cluster grote successen geboekt. Het is echter altijd een droom geweest om ook eens volledig eindverantwoordelijk te zijn en die kans krijg ik nu bij Mood for Magazines; een uitgeverij met heel mooie producten en professionele mensen. Het is met pijn in het hart dat ik Wonen verlaat, maar ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging, aldus Lisette Heemskerk.

CEO Dick Molman: Jammer dat Jocelyn ons bedrijf gaat verlaten, maar ik begrijp dat ze een nieuwe stap wil maken. We zijn Jocelyn dankbaar voor haar bijdrage om LINDA. en Mood for Magazines tot een succes te maken, en wensen haar alle succes toe voor de toekomst. Tegelijkertijd ben ik blij dat Lisette haar opvolgt. Lisette is een ontzettend goede uitgever en prima people manager. Ze heeft de afgelopen jaren haar verdiensten voor Sanoma getoond door zeer knap de onderlinge positionering van de woonbladen op elkaar af te stemmen. We hebben haar gelukkig voor Sanoma weten te bewaren; bij Mood zullen ze veel plezier aan Lisette beleven. Ik wens haar alle succes toe in haar nieuwe functie.
Het is op dit moment nog niet bekend wie Lisette Heemskerk als print uitgever Wonen zal opvolgen. Totdat dit bekend is, neemt online uitgever Wonen Johan Keurentjes haar functie op interim basis waar.