Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland Zelhem - ongeval met letsel

Bij een aanrijding tussen een auto en een bromfietser op de Hengeloseweg in Zelhem is dinsdag 20 mei een 20-jarige jongeman uit Winterswijk gewond geraakt.

De aanrijding gebeurde omstreeks 12.35 uur toen een automobilist op de Hengeloseweg wilde keren. Hij reed hiervoor achteruit een inrit in en stond stil. Hij stond echter een stukje op de rijbaan en de naderende bromfiets trachtte de auto nog te ontwijken, maar dit lukte niet. Bij de aanrijding die volgde raakte de jongeman gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Aalten - vrouw valt met fiets

Een 68-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is dinsdagmiddag 20 mei op de Bolwerkweg in Aalten gewond geraakt na een valpartij met de fiets.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.20 uur. De vrouw was met haar man aan het fietsen. Plotseling hoorde de man achter zich een gil en zag dat zijn vrouw met een bloedende hoofdwond op de grond lag. Een omstander verleende eerste hulp, waarna het slachtoffer per gewaarschuwde ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd voor verdere behandeling.

Einde berichten

---- --