Ingezonden persbericht


Balistraat 48 a
1094 JN Amsterdam

Uitnodiging

De themabijeenkomst bij Assadaaka: Dialoog tussen Culturen en Amsterdam met haar verscheidenheid

Op woensdag 21 mei a.s. zal er een informatieve bijeenkomst bij Assadaaka over het Wish Festival dat op 13 juli zal plaats vinden in het Oosterpark. Voorafgaand, om 19. 30 zal er een film te zien zijn met informatie over de grondlegger van en het ontstaan van de Humanistische Beweging.

Iedereen is welkom.

Waar? Buurhuis de Meevaart.
Adres: Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam.
Hoelaat? Inloop vanaf 19.00, aanvang 19.30, einde 22.00 uur.

Assadaaka, de Gemeenschap, Nederlandse bond voor Ouder Migranten Actief (NOMA), Unity for Kids en Comité ONZE HOOP organiseren samen deze bijeenkomst.

Programma:
19.00 uur Ontvangst met koffie, thee, koekjes en informele kennismaking met elkaar 19.25 uur Openingswoord door dhr. A. El Mesri, voorzitter van Assadaaka/Onze Hoop 19.30 uur Film over de grondlegger van en het ontstaan van de Humanistische beweging 20.15 uur Lory Tasma van de Gemeenschap
20.30 uur Gelegenheid voor vragen over het festival/discussie 22.00 uur Afsluiting

Voor meer info

Assadaaka zet zich in voor participatie en sociale cohesie. Iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, religie, seksuele geaardheid, is welkom bij Assadaaka . Iedereen kan zowel als individu en als groep bijdragen aan de totstandkoming van een echte multiculturele samenleving.

Comité Onze Hoop houdt zich bezig met de belangen van migranten met een handicap en een chronische ziekte en hun familie, gewijd aan het sociale isolement van migranten met een handicap of chronische ziekte. Comité Onze Hoop wordt facilitair, beleidsmatig en soms financieel ondersteund door het Amsterdams Patiënten/Consumenten Platform (APCP) en de multiculturele vriendschapsvereniging Assadaaka.

De Gemeenschap baseert zich op het gedachtegoed van de Humanistische Beweging.

Komt allen op woensdag 21 mei a.s.!

CONTACT:
Assadaaka en Comité Onze Hoop, assadaaka@gmail.com, info.onzehoop@gmail.com, http://www.vriendschapassadaaka.web-log.nl, http://www.comiteonzehoop.web-log.nl Te. 020-6653320, Mob. 06-10112691


---- --