Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 19 mei 2008

Nieuwe show Karin Bloemen in première

Overgang ook volgend seizoen weer in de Nederlandse theaters

Aanstaande woensdag, op 21 mei, gaat de nieuwe show Overgang van Karin Bloemen in première in het Zaantheater in Zaandam. Na een intensieve try-out periode is de theaterdiva klaar voor de première van de show waarin zij voor het eerst in haar carrière alleen op het podium staat.

"Het 'alleen op het podium staan' bevalt me eigenlijk heel goed. Na al die eigen shows waarin ik samenwerkte met allerlei anderen is het een leuke nieuwe uitdaging om het helemaal alleen te doen. In deze voorstelling speel ik dat ik in een tentje moederziel alleen midden in de natuur sta, dat is toch gek met een orkest achter je die staat te wachten wanneer ze het volgende nummer kunnen inzetten, dat werkt niet... " aldus Karin Bloemen.

De komende maanden is Overgang nog te zien in Utrecht, Zoetermeer, Oss, Tilburg, Stadskanaal, Groningen en Den Bosch. De voorstelling is ook ruim 50 keer geboekt voor het komende theaterseizoen. Karin Bloemen is dan van 27 januari tot en met 16 juni 2009 in de theaters door heel Nederland te zien met het vervolg van haar tournee.

Kijk voor meer informatie over de tournee en kaartverkoop op www.labloemen.nl



Ingezonden persbericht