Gemeente Amersfoort

Persbericht

Afdeling Communicatie

nummer: 109

datum: 19 mei 2008

Ontmoeten centraal bij Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers

Op woensdag 21 mei vindt in de Flint Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers plaats, een jaarlijks terugkerend evenement voor de nieuwe ondernemers in onze stad. Startende en nieuw gevestigde ondernemers kunnen tijdens een kort programma en een informele borrel kennismaken met het gemeentebestuur en verschillende Amersfoortse ondernemersorganisaties.

Om 16.00 uur begint het programma met een welkom van Martin van Hoogevest, voorzitter van Stichting Amersfoort Prominent op de Kaart. Van Hoogevest zal het woord geven aan burgemeester Albertine van Vliet - Kuiper. Vervolgens worden kort en krachtig verschillende Amersfoortse organisaties en -netwerken voor ondernemers voorgesteld. De directeur van de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland, Harm van Velthuizen, leidt een vraaggesprek tussen de (nieuwe) ondernemers en aanwezige wethouders. Aansluitend is er tijdens de borrel gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken.

Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers is een initiatief van Stichting Amersfoort Prominent op de Kaart, de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland en de gemeente Amersfoort. Voor dit jaar zijn alle ondernemers die zich in de periode van 1 januari 2007 t/m 31 maart 2008 in Amersfoort hebben gevestigd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, uitgenodigd.

Zie ook: www.kvk.nl/Aangenaam

(

Gemeente Amersfoort