Gemeente Kerkrade

21.05.08: Spreekuren NVVS in sociaal wijkpunt Oost

De Nederlandse Vereniging van Slechthorenden (NVVS) gaat, in het kader van het Kerkraadse Wmo-model, spreekuren draaien in sociaal wijkpunt Oost in zorgcentrum Vroenhof aan de Vroenstraat 97.

'Wethouder Ralf Krewinkel heet NVVS-voorlichter Paul Habets van harte welkom op het sociaal wijkpunt Oost in zorgcentrum Vroenhof.' Hoorproblemen
"Het doel is om alle mensen met slechthorendheid en gehoorproblemen te ondersteunen in gemeente Kerkrade", aldus voorlichter Paul Habets. Vanuit de NVVS wordt deze hulp via het sociale wijkteam van de gemeente Kerkrade aangeboden. Recentelijk is de NVVS aangesloten bij het Kerkraadse Wmo-model.

Sociaal wijkpunt
Iedere laatste vrijdag van de maand is tussen 9.00 en 12.00 uur is voorlichter Paul Habets van afdeling Limburg-Zuid-Oost van de NVVS aanwezig. Met uw vragen en hoorproblemen kunt u vrijblijvend bij hem terecht. De NVVS zoekt naar een oplossing van uw vragen. Doelen bij hoorproblematiek zijn bijvoorbeeld verwijzing naar de juiste behandelaar of de juiste instantie voor het hoorprobleem. Lotgenoten contacten, ringleiding advies en instellingen van hooraparaat zijn daarvan oplossingen.

Informatie
De NVVS is voor meer informatie ook per mail en telefoon bereikbaar: Paul Habets, voorlichter en voorzitter NVVS afdeling Limburg-Zuid-Oost tel. 045-5458873
e-mail: paulhabets@home.nl