Ingezonden persbericht



---


Persbericht

SNS REAAL geeft Perpetual Capital Securities uit aan particuliere beleggers

Utrecht, 21 mei 2008

SNS REAAL N.V. heeft vandaag bekendgemaakt van plan te zijn binnenkort Perpetual Capital Securities uit te geven. De emissie zal gericht zijn op particuliere beleggers in Nederland en geselecteerde andere Europese landen.
Deze emissie maakt deel uit van het reguliere fundingprogramma van SNS REAAL. In het kader van dit programma zijn de afgelopen jaren meerdere eeuwigdurende kapitaaleffecten uitgegeven. De effecten zullen naar verwachting kwalificeren als Tier-1 kapitaal. Voor de effecten zal een handelsnotering worden aangevraagd op Euronext Amsterdam door NYSE Euronext. De Base Prospectus en Final Terms zullen te zijner tijd beschikbaar worden gesteld op www.snsreaal.nl. De effecten zullen niet ter koop worden aangeboden in de Verenigde Staten van Amerika.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van Euro 103 miljard (ultimo 2007) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 8.000 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SNS REAAL Concern Communicatie SNS REAAL Investor Relations Danielle Dielissen Jacob Bosscha danielle.dielissen@snsreaal.nl jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 90 Tel: +31 (0) 30 291 42 46

Erna van der Neut Victor Zijlema erna.vanderneut-terbalkt@snsreaal.nl victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 71 Tel: +31 (0) 30 291 42 47


---- --