Horeca nog sneller rookvrij door Make It Easy Dinercheque

21/05/2008 09:00

Make It Easy B.V.

Make It Easy helpt de Horeca vanaf 1 juni snel rookvrij te worden. Klanten die een stoppen met roken behandeling volgen krijgen een cheque ter waarde van 25, - Euro. Op deze manier is het nog makkelijker om aan de nieuwe rookwetgeving van 1 juli 2008 te voldoen. Door dit initiatief kun je van een rookvrije horeca proeven en merken dat de horeca natuurlijk nog leuker en gezelliger is zonder sigarettenrook.

De reacties van de horeca zijn zeer positief en doen er enthousiast aan mee. Dit is omdat de cheque voor hun klanten geheel gratis is en de horeca hier niets voor betaalt.

Iedere horecagelegenheid in Nederland die hieraan wil meedoen is van harte welkom om zich aan te melden. Zoals reeds meerdere horecagelegenheden lieten weten: "Dit is een fantastische manier om je klanten rookvrij te laten genieten van bijvoorbeeld een heerlijk diner".

De angst van de horeca om klanten te verliezen wordt tegengesproken door deelnemer van de Make It Easy horecacheque, de heer A. Kunz van 't Raethuys te Wateringen en De Hoekse Heren te Hoek van Holland.

In 't Raethuys waar Niven Kunz "de jongste Michelinster kok" de scepter zwaait, wordt nu al twee jaar niet meer gerookt en sindsdien is de omzet alleen maar gestegen.

Via de website www.makeiteasy.nl kan iedereen informatie vinden over de cheque, hoe je eraan kunt komen, waar je hem kan inleveren en hoe je er aan mee kan doen.

Make It Easy bestaat sinds 1994 en biedt de unieke Make It Easy combinatie-behandeling aan. Deze combinatie bestaat uit de aanpak van de lichamelijke en geestelijke verslaving. Rokers die willen stoppen kunnen bij Make It Easy moeiteloos stoppen. Er zijn vestigingen door heel Nederland.





http://www.makeiteasy.nl/