Time : 09:30:00
Date : 21 May 2008
Sender Name: Nomado Telecom

Nomado Telecom herdefinieert telefonie over Internet. In alle eenvouden ongezien voordelig

Nieuwe speler op Belgische telecommunicatiemarkt reikt uniek aanbod aan op het vlak van telefonie over Internet, op maat van privépersonen en KMO's.

Brussel, 21 mei 2008 - Uiterst eenvoudige en buitengewoon voordelige telefonie over Internet voor vast, mobiel, nationaal en internationaal. Oftewel het nieuwe aanbod van Nomado Telecom in een notendop.
Deze nieuwe speler op de bruisende Belgische telecommunicatiemarkt kiest resoluut voor een innoverende aanpak die toelaat om in alle eenvoud te genieten van de voordelen van telefonie over Internet. Denk maar aan langer bellen, meer bellen, makkelijker bellen... en goedkoper bellen. En wie denkt de telefoniemarkt volledig te kennen, krijgt dankzij Nomado Telecom een nieuwe oplossing voorgeschoteld. En eentje van formaat. Zo is het voortaan mogelijk om nagenoeg gratis te bellen via Internet zonder de pc te moeten gebruiken. In sommige gevallen is het zelfs niet langer nodig om over een Internetverbinding te beschikken!
Hoe? Via een klein doosje (de "Nomado box") dat tussen de Internetverbinding en de klassieke telefoon wordt geplaatst. Het doosje ontfermt zich over alles en hoeft zelfs niet geconfigureerd te worden. Het is meteen operationeel, voor alle numbers in Belgie en werelwijd. En dat zonder abonnement of installatiekost. Zo behoudt de vertrouwde telefoon zijn plekje in het salon, de slaapkamer of het kantoor, maar zal de kost van de gesprekken voortaan zo goed als niets bedragen. En kan men ook vaarwel zeggen aan historische operator, abonnement en facturen... met behoud van een vast nummer.
Olivier Vermeersch, Managing Director van Nomado Telecom: "Bij het uitdenken van deze oplossing wilden we vooral komaf maken met alle technische of psychologische hinderpalen waardoor sommige mensen aarzelen om hun telefoonfactuur via Internet aanzienlijk te doen dalen. Zonder beperking bellen voor enkele eurocenten ligt nu binnen ieders handbereik, en daarvoor is niet de minste IT-kennis vereist." Naast de eenvoud en de prijs onderscheidt Nomado Telecom zich ook door de superieure communicatiekwaliteit, die bij andere zogenaamde goedkope aanbiedingen meestal te wensen overlaat. En als men dan toch lang belt, dan kan men het beter doen in het grootst mogelijke (luister)comfort.
Maar het bedrijf gaat verder. Want aan wie geregeld naar het buitenland belt, aan expats en aan verstokte reizigers biedt het internationale nummers aan die thuis of op kantoor gebruikt kunnen worden om te bellen (of gebeld te worden) vanuit het buitenland tegen het lokale tarief. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Brussel een Frans, Engels of Zweeds nummer toegewezen te krijgen en op die manier vanuit België naar Frankrijk, Engeland of Zweden te bellen tegen het lokale tarief.
En tenslotte, voor wie bij gratis zweert, kunnen de leden van het Nomado-netwerk volledig kosteloos en zonder beperkingen mekaar onderling bellen.
Meer informatie over dit uniek aanbod vindt u op www.nomado.eu

Voor bijkomende informatie contacteer:

Dhr. Olivier Vermeersch
Nomado Telecom
Tel. +32 2 888 70 67
o.vermeersch@nomado.eu

Over Nomado Telecom
Nomado Telecom is een telecombedrijf officieel erkend door het BIPT, het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie. Het operationele centrum van deze Belgisch-Zweedse onderneming bevindt zich in Brussel, met een wereldwijd netwerk dat klanten telt in meer dan 15 landen. Nomado Telecom biedt flexibele, goedkope en bijzonder betrouwbare oplossingen aan op het vlak van telefonie over Internet (VoIP). Deze diensten steunen op de SIP-technologie die ook door de grootste spelers op de markt als standaard wordt overgenomen. Nomado Telecom werkt samen met Belgische, Zweedse en Amerikaanse carriers en garandeert zijn klanten een uitstekende geluidskwaliteit tegen de beste prijs op de markt. www.nomado.eu

URL: http://www.nomado.eu

Link to Press Release - UK Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL