Ingezonden persbericht


Persbericht

Hypotheeklead overhandigt geldprijs aan consument

Roermond, 21 mei 2008 - Blij verrast is mevrouw Van der Venne met de 6.500 euro die zij ontving uit handen van directeur Ralph van Dam van Hypotheeklead. Zij viel in de prijzen omdat zij tijdens de najaarscampagne van Hypotheeklead reageerde op de actie win een jaar lang gratis wonen .

v.l.n.r. Ralph van Dam oprichter, directeur van Hypotheeklead overhandigt samen met de heer P. Seegers van NHG Toekomstplanning de waardecheque aan mevrouw A.M.H. v.d. Venne uit Roermond

Deze actie van Hypotheeklead had als doel zoveel mogelijk consumenten die een hypotheekadviesgesprek wilden in contact te brengen met een erkend hypotheekadviseur bij hun in de buurt. De campagne werd gevoerd op alle grote internet-portalen van Nederland, waaronder startpagina,Orange, MSN en hetnet.nl.Gedurende enkele maanden konden consumenten via Hypotheeklead een aanvraag doen voor een hypotheekadviesgesprek en op die manier in aanmerking komen voor de prijs een jaar lang gratis wonen .

Naar aanleiding van de aanvraag die mevrouw Van de Venne achterliet op de campagne website, maakte Hypotheeklead met haar een afspraak bij intermediaire organisatie NHG Toekomstplanning in Susteren. Uit alle aanvragen werd zij uiteindelijk getrokken als gelukkige winnares. De prijs werd recent door Ralph van Dam persoonlijk overhandigd samen met de intermediair van NHG Toekomstplanning.

Over Hypotheeklead
Hypotheeklead is 5 jaar actief in de markt van online hypotheeklead generatie. Een vooraanstaande partij in het genereren, bewerken en aanleveren van kwalitatieve, actuele Hypotheekleads/afspraken voor de Nederlandse markt van hypotheekadviseurs. Hypotheeklead werkt voor diverse bank- en verzekeraars, inkooporganisaties, franchiseorganisaties, callcenters en zelfstandige intermediairs in Nederland. Zij nemen ieder met verschillende doelstellingen al geruime tijd met succes onze verschillende diensten af. Belangrijkste internet portal van Hypotheeklead is www.allesoverhypotheken.nl


- Einde bericht -

Nadere informatie:

Hypotheeklead
Mariëlle Blankestijn-v.Westerlaak
Telefoon: 033 4321112
E-mailadres: info@hypotheeklead.nl