Persbericht

Manhattan Associates tekent 25e klant op voor Manhattan ILS" en Microsoft Dynamics AX

Nieuwegein, 21 mei 2008 - Manhattan Associates, marktleider op het gebied van supply chain-oplossingen, heeft de 25e klant opgetekend die gebruik maakt van Manhattan ILS: Integrated Logistics Solutions, onwikkeld op Microsoft.NET en Microsoft Dynamics AX. Door de combinatie van Manhattan s optimalisatieoplossingen voor de supply chain met Microsoft s ERP-oplossing, profiteren klanten van de lage kosten voor het business platform dat processen op het gebied supply chain, finance en CRM (Customer Relationship Management) integreert.

Met 25 klanten in Noord-Amerika, Europa en Afrika, breidt Manhattan zijn wereldwijde groei met Microsoft Dynamics AX verder uit. Als de eerste supply chain-software met een certificatie voor Microsoft Dynamics biedt Manhattan ILS klanten van Microsoft Dynamics AX een krachtige oplossing waarvan de integratie onafhankelijk getest is. Voor organisaties die geïnvesteerd hebben in Microsoft-omgevingen of van plan zijn dit te doen, vergroot Manhattan ILS de speed-to-value door het verminderen van IT-complexiteit.

Door Manhattan ILS te combineren met Microsoft Dynamics AX kunnen klanten profiteren van een flexibele oplossing die eenvoudig aangepast kan worden aan de specifieke behoefte van het bedrijf. Hierdoor kunnen beslissingprocessen beter onderbouwd worden , zegt Steven Skinner, general manager industry strategy solutions bij Microsoft. Door onze nauwe samenwerking met Manhattan Associates, een belangrijke partner in het leveren van supply chain-oplossingen, streven wij ernaar om de Microsoft Dynamics-suite eenvoudiger beschikbaar te maken voor gebruikers. Hierdoor is een efficiëntere en voordeligere supply chain mogelijk.

Manhattan zet de samenwerking met Microsoft voort om innovatieve oplossingen voor de supply chain-industrie te ontwikkelen , zegt Jeff Cashman, senior vice president business development bij Manhattan Associates. Onze oplossingen helpen bedrijven om gebieden te identificeren die kansen of financiële groei bieden, activiteiten binnen het bedrijf te verbeteren en een hoger niveau van service te verlenen aan klanten.

(296 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates levert al ruim 17 jaar wereldwijde supply chain-oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Manhattan SCOPE" is een portfolio van software-oplossingen en technologie die organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren. Het Supply Chain Process Platform van SCOPE levert het fundament voor vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Daarnaast bevat het platform applicaties die Event Management, Supply Chain Intelligence en Visibility aan Solution Suites leveren. Ook bevat het X-Suite Solutions die oplossingen en/of oplossingscomponenten combineren om te voldoen aan specifieke supply chain-uitdagingen. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan-Paul Boos van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jpboos@manh.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com