Binck NV

Persbericht

Amsterdam, 21 mei 2008

Alex verhoogt spaarrente verder
Rentetarief stijgt met 0,2% naar 4.0%

Vanaf vandaag biedt Alex een spaarrente van maar liefst 4,0% op de Alex Spaarrekening. Dit is een enorm verschil met de spaarrente van Nederlandse grootbanken op spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden.

In maart van dit jaar verhoogde Alex de spaarrente al met maar liefst 0,4% naar 3.8%. Dit heeft een flinke toename van het aantal Alex spaarders teweeggebracht. Met de nieuwe verhoging verwacht Alex het nu al snel groeiende marktaandeel nog verder te vergroten.

Overzicht rentetarieven spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden:

Alex Spaarrekening 4,0%
Rabobank Rabo telesparen 2,8%
ABN AMRO Internet Spaarrekening 2,6%
SNS Internet Sparen 2,6%
Postbank Internet spaarrekening 2,5%
Fortis E-spaarrekening 2,5%
ING Bank Internet Sparen 2,4%

In tegenstelling tot de vele spaarrekeningen bij grootbanken biedt Alex één transparante spaarrekening zonder vervelende voorwaarden. Zo gelden geen zaken als minimum of maximum spaarbedrag, boetes bij tussentijds opnemen, of staffels als voorwaarde voor een hoger rentepercentage. Alex laat de verschillen in spaarrekeningen zien in een spaarvergelijker op www.alex.nl/sparen.

Alex staat bekend om scherpe tarieven en de beste dienstverlening als het gaat om online beleggingsdiensten. Naast online beleggen richt Alex zich met vermogensbeheer en sparen op de financieel bewuste consument in Nederland.
---

Persvoorlichting:
Jonneke van Staveren
Telefoon: 020 ­ 522 0372 of 06 - 531 71 114
jvanstaveren@binck.nl