Syntens


---

Studentondernemersdag goed bezocht

Vanuit het Kennispark en de Student Union van de Universiteit Twente vond op 21 mei de Studentondernemersdag plaats, gericht op 'de ondernemende student'. Deze dag werd samen met Syntens en de kamer van koophandel georganiseerd. Met deze ondernemersdag wilde de Student Union en de Universiteit Twente het studentondernemerschap meer body geven en meer bewustwording creëren onder de studenten.

Met 60 ondernemende studenten van het Saxion en de Universiteit Twente een goed bezochte dag. Het programma waar onder andere Syntens, de Kamer van Koophandel, KPMG, ABN-AMRO, KienhuisHoving en B&M Business Development een aandeel in hadden, heeft geleid tot veel nieuwe contacten en er zijn de nodige visitekaartjes van eigenaar verwisseld.

Nuttige contacten
De conclusie die tijdens de afsluitende borrel door velen kon worden getrokken: âVeel nuttige contacten opgedaan die te gebruiken zijn bij het uitoefenen van het bedrijfâ. Daarnaast was er grote verwondering over het grote aantal studentondernemers wat aanwezig was en de grote verscheidenheid in business die de ondernemingen kenmerkte.

Klik hier voor meer informatie en het fotoalbum. Zie het origineel