Time :
14:32:52

Date :
21 May 2008

Sender Name:
Zetes Industries

Zetes breidt mogelijkheden voor voice-oplossingen verder uit met 3iV Crystal op een volwassen markt


* Directe integratie

* Meerdere clients (voor voice dedicated of multimodale applicaties)
* Volledige of gedeeltelijke voice-applicaties

Zetes heeft zijn voice-oplossingen van vele nieuwe functies voorzien, waardoor nieuwe toepassingsgebieden ontstaan en Zetes toegang krijgt tot nieuwe markten.

Brussel, 21 mei 2008 - Zetes Industries (Euronext Brussel: ZTS), de toonaangevende leverancier voor oplossingen met betrekking tot automatische identificatie van goederen en personen in Europa, lanceert met 3iV Crystal een nieuwe generatie voice oplossingen. Zetes, een marktleider in industriële oplossingen gebaseerd op voice recognition

Industriële oplossingen gebaseerd op voice recognition vormen de nieuwste technologische revolutie in de sector voor identificatie. De stem is de meest natuurlijke interface voor de gebruiker. Deze vormt daarom een prima middel om de prestaties van de gebruiker te verbeteren en een groot aantal processen te optimaliseren die aan de toeleveringsketen zijn gerelateerd. De toepassingen zijn talrijk: van voorbereiding van bestellingen (in het magazijn) tot overslag, van inventarisatie via voorraadaanvulling en behandeling van teruggezonden materiaal tot de ontvangst, opslag en verplaatsing van pallets. Spraakgestuurde oplossingen vereenvoudigen en versnellen de uitvoering van deze taken en bieden daardoor een onmiskenbaar concurrentievoordeel voor bedrijven die er gebruik van maken. De voordelen van dit type oplossingen voor de klant zijn talrijk: grotere nauwkeurigheid (minder fouten bij de codering), stijgende productiviteit, verbeterde ergonomie en veiligheid, in real time voorraadbeheer en stijging van winsten. Zetes heeft een directe integratie met warehouse management systemen (WMS) ontwikkeld. Dankzij deze integratie is geen middleware meer nodig en kunnen de twee toepassingen op één server worden ondergebracht. Daardoor nemen de hostingkosten af.

Dankzij het continue onderzoek door het gespecialiseerde Competence Center loopt Zetes nu voorop en is leider geworden in de markt voor integratie van voice oplossingen. De 3i Voice oplossing wordt op dit moment door ruim 25.000 gebruikers in meer dan 500 projecten gebruikt en draagt in sterke mate bij tot het succes van de Groep op Europees niveau.

3iV Crystal, nieuwe mogelijkheden voor een volwassen markt De afgelopen jaren hebben oplossingen met stemherkenning hun nut ruimschoots bewezen, vooral in magazijnen en, meer specifiek, bij de voorbereiding van orders voor de detailhandel. Nu de voordelen op deze gebieden zich hebben bewezen, zijn klanten graag bereid de ervan mogelijkheden te ontdekken in nieuwe oplossingen en in nieuwe verticale markten. Tegelijk is op de markt, die nu het volwassen stadium heeft bereikt, een behoefte ontstaan aan meer opties, meer functionaliteit en meer professionele turnkey oplossingen. Met de lancering van 3iV Crystal is Zetes in staat aan al deze verwachtingen te voldoen. Zetes heeft een uitgebreide ervaring in de markt voor voice dankzij de implementatie van meer dan 500 voice-projecten. Op basis hiervan heeft de onderneming een nieuwe generatie voice dedicated-oplossingen ontwikkeld met meerdere pluspunten: eenvoudige integratie, een uitgebreider gamma aan tools en de mogelijkheid om de meest geschikte interface (stem, scanning, scherm, toetsenbord)te gebruiken op iedere mobiele applicatie. Dankzij deze benadering is 3iV Crystal optimaal geschikt voor gebruik met voice toepassingen op apparatuur die daar speciaal voor geschikt is ( die constant gebruik maakt van de stem als unieke interface), met applicaties die gedeeltelijk gebruik maken van de stem of met multimodal applicaties (die de stem gebruiken als een van de mogelijke interfaces, met als doel optimale resultaten te bereiken). Op dit moment hebben volledig voice dedicated-oplossingen vaak de voorkeur van de klant. Toch wordt een aanzienlijke toename in het gebruik van multimodale oplossingen verwacht, omdat ze nieuwe toepassingen op nieuwe markten mogelijk zullen maken. 3iV Crystal is in staat om met één enkele integratie op alle keuzes van de gebruiker in te spelen. Zo kunnen kostbare ontwikkelingen worden vermeden. Voice-oplossingen kunnen worden gebruikt op de platforms Vocollect, Motorola, Intermec en LXE.

Met een marktaandeel van ruim 60% in Europa is Zetes nu de Europese leider in voice-oplossingen. Met 3iV Crystal zal de onderneming deze positie verder versterken.