Ingezonden persbericht

Opleiding Master of Public Health start in september 2008

Informatiebijeenkomst op 21 mei

Amsterdam, 7 april 2008 - Professionals, beleidsadviseurs, projectleiders en leidinggevenden in de publieke gezondheidszorg kunnen zich bij de NSPOH laten opleiden tot vernieuwers die effectief sturing kunnen geven in de public health. Op 11 september 2008 start de nieuwe leergang van de opleiding Master of Public Health (MPH) in Amsterdam. GeĂŻnteresseerden vinden meer informatie op www.nspoh.nl/mph, komen naar de informatiebijeenkomst in Utrecht op 21 mei of nemen contact op met het opleidingssecretariaat, telefoon 020- 5664949.

Voor mensen met ambitie die invloed willen uitoefenen

In de MPH-opleiding ontwikkelen professionals met enkele jaren werkervaring competenties op het gebied van strategisch opereren in de politiek-bestuurlijke context, evidence-based werken, veranderen en innoveren en leiderschap en sturen. Dit zijn ook de titels van vier leertrajecten, waarvan er drie in september starten. Daarnaast vormen zij zich een visie op de public health en actuele ontwikkelingen in het werkveld.

Modulair en praktijkgericht

De leertrajecten zijn ook los te volgen als geaccrediteerde bij- en nascholing. Wie tijdens een leertraject besluit om de gehele opleiding te volgen, kan zich hiervoor ook later inschrijven. In de opleiding leren deelnemers volgens de methodiek van Action Learning. Eerdere deelnemers zijn hierover erg enthousiast. Het keuzeonderwijs, dat een onderdeel vormt van de MPH-opleiding, staat open voor deelnemers aan de MPH-opleiding en andere belangstellenden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht